Turim Napisano 5 Marca 2006 Share Napisano 5 Marca 2006 Używał ktoś z was tego? W jakiej to jest formie i jak się rozciencza? Czy można podlać roztworem już wysiane nasiona? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugstraps Napisano 7 Marca 2006 Share Napisano 7 Marca 2006 Gibrescol 10MG - przynajmniej ten ktorego uzywalem byly to saszetki 300mg dolaczone do Betoksonu. Trzeba uwaznie czytac ulotke, bo moj zawieral tylko 10% czynnego GA3 czyli 30mg (oznaczeni 10MG). Nalezy z tego zrobic roztwor 0.1% do 1% i moczyc w nim nasiona przez 24-36 godz. Swego czasu lekko spryskiwalem po 2tyg. nasiona bulwiastych, przesadzac z GA3 nie polecam bo moze to prowadzic do znieksztalcenia siewek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 7 Marca 2006 Autor Share Napisano 7 Marca 2006 Kupiłem betokson - sam, gibrescol nie jest produkowany w polsce od dwóch lat :/ Tak mi powiedziala firma w któej zamawiałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugstraps Napisano 8 Marca 2006 Share Napisano 8 Marca 2006 powinno to wygladac tak jak w linku ponizej: http://www.agropak.com.pl/SzczegolyProdukt...p?ProduktID=169 Nawet nie wiem czy gibrescol byl wogole w polsce produkowany czy tylko sprowadzany i konfekcjonowany. Ostatnio kupowalem ten preparat jakies 3-4 miesiace temu w hipermarkecie, mozliwie ze mieli stare zapasy magazynowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madziaxyz Napisano 9 Marca 2006 Share Napisano 9 Marca 2006 Turim i jak dziala ten betokson ? ile za niego zaplaciles ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugstraps Napisano 10 Marca 2006 Share Napisano 10 Marca 2006 Coz betokson jest kompletnie bezuzyteczny jesli chodzi o owadozerne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 27 Marca 2006 Autor Share Napisano 27 Marca 2006 Dostałem gibrescol - 35 złotych za dziesięć saszetek po 2.25 grama 10% kwasu. W tym tygodniu pierwsze eksperymenty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugstraps Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 Ooo gratuluje Lepiej powiedz jak ci się to udało i w jakim sklepie może sieci sklepów 35 zl to w sumie niezła cena, bo kupując betokson za 16zł x 2 dostałbyś tylko 6 x 300mg GA3, więc nieźle 2,25 grama :shock: to na niezły worek nasion starczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 28 Marca 2006 Autor Share Napisano 28 Marca 2006 Telefon do producenta to 032 7528367 pani przełšczyła mnie na sklep a tam podali mi adresy partneró w moim miecie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi