Skocz do zawartości

Rozstrzygnięcie Konkursu Na Śmieszną Fotkę :)

Kto Twoim zdaniem dodał najśmieszniejszą fotkę?  

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wróciłem i już biorę się do roboty, fotki do 2 grudnia do 23:59 zostają uwzględnione w konkursie :)

Ankieta trwa do 21 grudnia, do 23:59 :)

btw. sam zagłosowałem na senatora :P

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to i tak kretyństwo- bo nie wiem o co w nim chodzi a nie mam zamiaru szukać jakichś teledysków żeby zrozumieć te fotę(zdjęcie Walenia)! Zresztą tak jak inne z minami( jakoś mnie nie śmieszą) :wacko: . Ale podoba mi za to się zdjęcie Desireczekkk- ze zwierzętami wyglądającymi przez okno. I trochę senatora11111...

Ps. nie wiem czy można komentować te zdjęcia ale jak się komuś nie podoba moja wypowiedz to możecie ją usunąć.

Edytowane przez Grzesieklu
Odnośnik do odpowiedzi

No samego teledysku to ci nie polecam bo i tak jest tak porąbany że dopiero oglądając go 20 razy zacząłem łapać o co chodzi a tekstu jak bym nie przeczytał na ich stronie (Behemotha) to bym w życiu się nie dosłuchał co Nergal ta charczy do mikrofonu, niemniej jednak Wersja Alternatywna (taki prześmiewczy joke) w niezły sposób pokazuje co naprawdę słychać (a nie to co jest w tekście), uh hyba się zaplątałem o.O niemniej jednak jeśli kogoś interesuje skąd się łyżwiarz z kotkiem wzieli to: Behemoth - Decade of Therion - wersja alternatywna

To tyle z wyjaśnień, a z głosowaniem się na razie powstrzymam bo kilka fotek mi się podoba i muszę się zastanowić a głosowanie na swoją to jednak trochę nie fair

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.