Skocz do zawartości

Nowa Strona O Roslinach Owadożernych.

Marrom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 1 year later...

Jedyne co udało mi się znaleźć to archiwa https://web.archive.org/web/20140227155534/...www.flytrap.pl/ Mam nadzieję, że nie dostanie mi się po uszach, bo nie jestem w temacie, dlaczego ta strona nie funkcjonuje.

Edit: Coś działa ale nie weszytko :(

Edytowane przez allgreen
Odnośnik do odpowiedzi

• 3 years later...

Cześć,

Czy strona będzie jeszcze działała?
Zależy mi na tym jak i innym użytkownikom tego forum, żeby stronka ruszyła, dlatego mogę pomóc w jej przywróceniu lub zrobieniu jej od początku (zajmuję się tym hobbistycznie jakiś czas :) ). 

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Strona w tej chwili nie jest dostępna w internecie poza jej wersją archiwalną. Domena flytrap.pl nie była nasza (kilka osób brało udział w projekcie). Nie udało mi się jej odkupić po rozsądnej cenie. W tej chwili operuję inna dobrą domeną: http://owadozerne.pl/

Niestety życie układa swój plan po swojemu i każde 5 minut mojego czasu wolnego kradnie, co przekłada się na spychanie różnych rzeczy, w tym wskrzeszenie strony,  na dalszy plan. Stronę mam zarchiwizowaną na dysku (dyskach).

Dlaczego jej tak po prostu nie wrzucę?

Działa na bardzo starym kodzie joomla, który nie wiem czy odpali na serwerze, a nawet jeśli odpali to jest dziurawa jak ser szwajcarski. Migracja-i owszem. Stronę mam  wstępnie zmigrowaną do nowego joomla. Niestety migracja bez uszczerbku na zdrowiu strony nie była możliwa (z tych wersji, na których była). teraz potrzebuje renowacji i naprawy uszkodzeń.

Mam swój pomysł na to jak będzie wyglądała, niestety tutaj wchodzi brak wolnego czasu (wolne mam w godzinach 2 w nocy do 6.30 rano). Reszta czasu? Szkoda gadać...

Kiedy? Założyłem sobie, że lipiec i sierpień tego roku to czas kiedy wrócę do strony - jeśli zaś coś się nie wydarzy... (bo takie założenia mam co roku...)

Czy można pomóc? W tej chwili nie bardzo - fundamenty chcę położyć po swojemu, na konsultacje z osobą ewentualnie pomagającą nie mam czasu. Później - z pewnością będę szukał osób, które zechcą podzielić się wiedzą na łamach strony.

Niestety tak to dzisiaj wygląda. Chęć powrotu jest duża. Trzymajcie kciuki - wakacje już tuż tuż a wtedy... :)

Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 year later...