hddk Napisano 13 Lipca 2014 Share Napisano 13 Lipca 2014 Hura Idę linki uaktualnić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 13 Lipca 2014 Autor Share Napisano 13 Lipca 2014 Trochę to trwało ale przed wakacjami nie miałem kompletnie czasu... Oczywiście nic nie uciekło z danych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 13 Lipca 2014 Autor Share Napisano 13 Lipca 2014 Strona flytrap została przywrócona na innej domenie. Obecnie znajduje sie pod adresem: http://www.carnivorous-plants.pl/flytrap Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Super:) nareszcie wszystko w jednym miejscu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Niektóre "Bazy danych" pzekierowują na stary adres... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 5 Września 2014 Autor Share Napisano 5 Września 2014 Rzeczywiście. Dziękuję Postaram się w wolnej chwili poprawić błędy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 Witam. Czy ta strona jeszcze funkcjonuje, jeśli tak to pod jakim adresem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 A kiedyś działała?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 (edytowane) Jedyne co udało mi się znaleźć to archiwa https://web.archive.org/web/20140227155534/...www.flytrap.pl/ Mam nadzieję, że nie dostanie mi się po uszach, bo nie jestem w temacie, dlaczego ta strona nie funkcjonuje. Edit: Coś działa ale nie weszytko Edytowane 24 Maja 2016 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan dzbaneczników Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 U mnie nie można odnaleźć serwera co się dzieje z waszą stronką? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 Dziękuję bardzo, po przerwie powoli wracam do roślin owadożernych. Kiedyś ta strona działał bez problemów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snopy6992 Napisano 15 Kwietnia 2020 Share Napisano 15 Kwietnia 2020 Cześć, Czy strona będzie jeszcze działała? Zależy mi na tym jak i innym użytkownikom tego forum, żeby stronka ruszyła, dlatego mogę pomóc w jej przywróceniu lub zrobieniu jej od początku (zajmuję się tym hobbistycznie jakiś czas ). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 22 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Witam. Strona w tej chwili nie jest dostępna w internecie poza jej wersją archiwalną. Domena flytrap.pl nie była nasza (kilka osób brało udział w projekcie). Nie udało mi się jej odkupić po rozsądnej cenie. W tej chwili operuję inna dobrą domeną: http://owadozerne.pl/ Niestety życie układa swój plan po swojemu i każde 5 minut mojego czasu wolnego kradnie, co przekłada się na spychanie różnych rzeczy, w tym wskrzeszenie strony, na dalszy plan. Stronę mam zarchiwizowaną na dysku (dyskach). Dlaczego jej tak po prostu nie wrzucę? Działa na bardzo starym kodzie joomla, który nie wiem czy odpali na serwerze, a nawet jeśli odpali to jest dziurawa jak ser szwajcarski. Migracja-i owszem. Stronę mam wstępnie zmigrowaną do nowego joomla. Niestety migracja bez uszczerbku na zdrowiu strony nie była możliwa (z tych wersji, na których była). teraz potrzebuje renowacji i naprawy uszkodzeń. Mam swój pomysł na to jak będzie wyglądała, niestety tutaj wchodzi brak wolnego czasu (wolne mam w godzinach 2 w nocy do 6.30 rano). Reszta czasu? Szkoda gadać... Kiedy? Założyłem sobie, że lipiec i sierpień tego roku to czas kiedy wrócę do strony - jeśli zaś coś się nie wydarzy... (bo takie założenia mam co roku...) Czy można pomóc? W tej chwili nie bardzo - fundamenty chcę położyć po swojemu, na konsultacje z osobą ewentualnie pomagającą nie mam czasu. Później - z pewnością będę szukał osób, które zechcą podzielić się wiedzą na łamach strony. Niestety tak to dzisiaj wygląda. Chęć powrotu jest duża. Trzymajcie kciuki - wakacje już tuż tuż a wtedy... Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominika303 Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) czy strona będzie wdrażana? ____________________________________________________ https://plisyokienne.pl/services/installation/ Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Dominika303 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi