Marrom Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Doświadczeni hodowcy roślin owadożernych z pewnością pamiętają stronę internetową owadozerne.pl (bio.binertia.com). WWW.FLYTRAP.PL jest jej odmłodzoną i zaktualizowaną wersją. Strona jest w trakcie budowy dlatego prosimy traktować obecną wersję witryny jako wersję "beta". Wszelkie błędy techniczne, redaktorskie, sugestie i pomysły prosimy kierować do redaktorów strony. Ułatwi nam to usunięcie błędów lub pomoże usprawnić funkcjonalność witryny. Zapraszamy do lektury. Marrom, Turim Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mYchacz Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 DOBRE!!!! podoba mi się świetna robota Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Wlasnie mnie ciekawilo czemu tamta strona sie nie rozwija. Musze przyznac ze ta jest lepsza. Swietlista taka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Kto jest administratorem tej strony??(FAJOWA STRONA: ) ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 admin: Marrom redakcja : Marrom Turim Dega ( tcp ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Funkcję adminów pełnią też Turim i Dega ( tcp ). Konstruowaniem strony i przenoszeniem artykułów zajmowałem się sam (pozostali na razie do stycznia mają ograniczony dostęp do internetu). Z tegoż samego powodu chwilowo administrację prowadzę samodzielnie. Nowe artykuły pojawią się dopiero po połowie stycznia. W chwili obecnej nie mam za wiele czasu i tylko nanoszę najpilniejsze poprawki. Obecnie będę starał poprawić czytelność spisu stron www, katalogów artykułów. Warto by było wzbogacić artykuły o zdjęcia i ciekawe rysunki (niestety rysownikiem jestem kiepskim). Gdyby ktoś miał ciekawe linki do stron prosił bym o przesłanie takowych na moje pw. Ps. Zapraszam do współpracy:) Edytowane 17 Grudnia 2007 przez marrom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 marrom myślę że gdybyś mi podrzucił materiały (opisy, foto) tego co cię interesuje to mógłbym porobić szkice/rysunki i przesłać skany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 29 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2008 Witam Od otwarcia witryny www.flytrap.pl w grudniu trwały prace nad poprawieniem funkcjonalności strony. Jedne z bardziej widocznych zmian to możliwość prenumeraty newslettera witryny oraz system zakładkowy w artykułach. Oczywiście na tym się nie zatrzymamy i sukcesywnie będziemy poprawiać funkcjonalność strony. Kolejnymi nowością jest dział Technika wspierany redakcyjnie przez Bartka Trelę. Zdecydował się na republikację swoich artykułów znanych z forów poświęconych roślinom owadożernym. Pierwsze opublikowane artykuły to: * System zraszający do terrarium - http://www.flytrap.pl/content/view/83/85/ * Kolumna do demineralizacji wody z wykorzystaniem żywic jonowymiennych - http://www.flytrap.pl/content/view/81/86/ Myślę, że w niedługim czasie pojawią się kolejne ciekawe i pomocne artykuły w wymienionym dziale. Kolejne dwa nowe artykuły to: * Fizjologia spoczynku roślin - http://www.flytrap.pl/content/view/73/90/ * Zastosowanie jonitów do uzdatniania wody na cele hodowli roślin owadożernych - http://www.flytrap.pl/content/view/87/85/ Kolejne artykuły i zmiany w przygotowaniu. Pozdrawiam i zaparzam do lektury. PS. Dziękujemy wszystkim osobom za sugestie co do treści artykułów oraz za informacje na temat błędów na stronie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 14 Marca 2008 Autor Share Napisano 14 Marca 2008 Witam ponownie. W serwisie flytrap.pl dodano kilka, myślę, że przydatnych, skryptów: Sporządzanie roztworu o zadanym stężeniu - kalkulator; Kalkulator kosztów zużycia energii elektrycznej; Przelicznik miar i wielkości; Tablice diagnostyczne chorób roślin; Zapraszam do ich użytkowania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Kawał dorbrej roboty. Moje poczatki wiadomości brały sie z powszedniej wersji strony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Kawał dorbrej roboty. Moje poczatki wiadomości brały sie z powszedniej wersji strony. Super ta identyfikacja problemu, ale może w tym wyskakującym okienku podać od razu jakiś link do porad w stylu ---> tu masz dyskusję, spróbuj tego :-) Brawa za kreatywność. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 15 Marca 2008 Autor Share Napisano 15 Marca 2008 Skrypt z identyfikacją akurat akurat został przeniesiony ze starej strony. Został tylko odrobinę odświeżony. Jeśli chodzi o link odsyłający - dobra propozycja. Pomyślę jeszcze nad nią i z pewnością wdrożę. W chwili obecnej "na warsztacie" są inne artykuły więc zajmę się tym później. Dzięki Koma za celną podpowiedź. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) Bardzo dobra strona, super artykuły, dobrze napisane. Wiele sie mozna nauczyc. Wydrukowalem juz chyba wszystkie artykuły i z niecierpliwoscia czekam na nastepne. Jeszcze raz brawo dla tworcow i oby tak dalej. Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez PioFer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobinCook Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Świetna strona...życzę powodzenia w dalszej pracy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 23 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Cieszę się, że artykuły są pomocne. Niektóre wymagają aktualizacji ale to w swoim czasie. Na dniach ukażą sie nowe artykuły. Obecnie jestem zajęty i nie mam kiedy je dokończyć ale jestem dobrej myśli. W poczekalni są również artykuły innych autorów. Jeśli macie jakieś szczególne tematy które warte były by poruszenia , proszę dać znać. Jeśli temat będzie ciekawy i będziemy w stanie napisać więcej niż kilka słów z pewnością poruszymy dane zagadnienie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi