Skocz do zawartości

Wygląda Jak By Gniły

Gość lis899

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lis899

Ostatnio zauważyłem, że moje rosiczki zaczynają gnic! Kiedyś podlewałem je wodą destylowaną, i było wszystko dobrze, ale bylo wtedy słońce, a teraz to nie za bardzo i zabrakło mi wody to podlewałem ostygnietą przegotowaną ( mój braciak przez dośc długi czas tak podlewał i tak samo działało). Mam małe rosiczki capensis, największa nie ma więcej niż 2-3 cm i tez zaczynają po[beeep]dac. U tych małych zauważyłem, że obok chodzą jakieś małe robaki o długości może 2-3mm. U dużej tego nie ma ale też gnije. Pourywałem jej wszystko t oco zgniło i nie wiem co robic, bo one chyba tej zimy nie wytrzymają:/ Kleju już nie mają i nie mają jak chwycic owadów. Niestey nie posiadam zdjeciem, może niedługo będe miał. Może wie ktoś jak to powstrzymac?? ma to coś wspólnego ze zbyt dużą ilością wody w stosunku do światła??

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.