wojtek0018 Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Czy to prawda że dabanecznik kwitnie?? Wypuscił ok7pędów kwiatoych(nie wiem czy to pędy kwiatowe).Kilka wychodzi z torfu. Wygląda to jak by taki puszek na koncach liści. A ten dzbanecznik to Ventrata. Edytowane 24 Grudnia 2007 przez wojtek0018 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 zamieść fotki najlepiej, a się zobaczy i na przyszłość nei umieszczaj kilku takich samych tematów! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Pędy kwiatowe pojawiają się na szczycie rośliny, i to nie w takich ilościach o których piszesz tylko pojedynczo A ten dzbanecznik to x 'Ventrata'. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 24 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2007 pojawiają się pojedyńczo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 pojawiają się pojedyńczo Źle się rozumiemy- nie ma takiej możliwości żeby dzbanecznik miał kilka pędów kwiatowych jednocześnie. I tak jak pisałem wyrastają one z wierzchołka wzrostu a nie z podłoża. http://content.answers.com/main/content/wp...tcher_plant.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 24 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2007 Mi wyszło co innego zdaje sie że to nie pęd kwiatowy. Jutro albo pozniej dam foty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Gwoli ścisłości, ten dzbanecznik to Nepenthes 'Ventrata'. Od pewnego czasu nie piszemy już "x" przed nazwą krzyżówki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi