Neko Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 (edytowane) ... A także całej masy innych zdjęć. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i szybki internet, ale naprawde warto. Dużo fotek dzbaneczników z ich naturalnego środowiska. Znalazłem tę galerię na google. Co by tu na tapetę.. ; - ) aha, no i ten link http://www.bestcarnivorousplants.org/fotogalerie/main.html Edytowane 28 Grudnia 2007 przez Neko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Hehe, już ktoś, kiedyś dawał link do tego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamcio122 Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Super stronka!!! Bardzo mi się podobają zdjecia z naturalnego srodowiska mucholowek. Nawet jeśli kiedyś ta strona była, to i tak jej niewidziałem Polecam ją Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Hehe, już ktoś, kiedyś dawał link do tego smile.gif Czyż nie należało odnaleźć ten temat i skierować do niego ? A ten temat zamknąć? chyba że źle myślę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi