jazon Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Zapomniałem podlać i stało się Zerknijcie i napiszcie czy będzie jeszcze coś z tej muchołówki, jeśli tak to co robić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Czy roślina zimuje? jeśli tak, to może coś jeszcze z niej będzie... uważaj teraz żeby nie przesadzić z wodą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Bedzie, bedzie. Nie wyglada tak zle; tylko sie troszke wysuszyla. Widzisz, liscie nie zmienily koloru, nadal sa zielone. To oznacza ze bedzie dobrze jesli jej zapewnisz odpowiednie waruknki (woda i swiatlo, ktorego, niestety, teraz nie ma duzo). Wode lej, ale nie za bardzo, bo ja udusisz. A co do switla, to postaw ja w najbardziej oswietlonym miejscu w domu jaki masz. Jeszcze jedna zecz. Jesli Twoja mucholowka wlasnie przechodzila przez stan spoczynku to UWAZAJ! Takie przesuszenie podloza to jeszcze nie taki wielki szok, jaki by byl nagle przebudzenie(wiem z doswiadczenia :glare: ). Nie przejmuj sie jesli stoi w zimnym miejscu. Tylko ja podlewaj bardziej czesto, nic wiecej. Powinno byc dobrze, tak mysle. @EDIT: Sorry za spóźnienie. : ) Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Tihcio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Będzie ok Znam przypadki jak ludzie na całą zimę bez podlewania zostawiali Aby wilgotność miała jakąś ale będzie ok Wiec daj jej światło , wodę i czas a powinna odbić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazon Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 ok dzięki, bałem się że jest już do wyrzucenia,postaram się o nią lepiej dbać :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 postaram się o nią lepiej dbać :: Pan odpuścił tobie grzechy. Idź w pokoju Temat ZAMYKAM Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi