Dorian Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 Witam, mam problem. Na mojej muchołówce pojawiły sie ślady jak by coś ją obgryzało. Nie wiem co to jest. Jaki mogłbym kupic środek by zwalczyć te wszystkie robaki, nie uszkadzając rosliny??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 Obejżyj dokladnie roślinę i doniczkę z podłożem, może to jakis ślimak. Na tego typu szkodniki stosuje się Karate Zeon zazwyczaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Obejrzałem dokładnie ziemie, nic nie ma. A liście są dziurawe. Kupie ten srodek mam nadziej że pomoże i nie zaszkodzi moim roślinką. Dzięki za pomoc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Powodzenia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi