Skolilaj Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Chciałbym kupić sobie tłustosza. Chciałbym aby kwitł jak najwięcej, nie miał dużych wymagań i miał zielone listki... Co poradzicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Ja polecam Tinę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 ...,a ja polecam wszystkie meksykańskie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 ale meksykanskie nie kwitna jak powalona tina moja nie dosc ze jest ogromna nawet jak na tine to kwitnie na 4 pedach jednoczesnie i chyba idzie nr 5;] i wymagania tez niskie- tina najlepsza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Kwitnie Ci tak bo jest na pewno duża, ma swoje maksymalne rozmiary. Inne tłustosze też wypuszczają więcej kwiatów jeśli są już większe. Problem jest tylko w tym że większe oznacza droższe jeśli chodzi o rośliny. Moja gigantea wypuszcza do 7 kwiatów jednocześnie i kwitnie nieprzerwanie od kont ją kupiłem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Ale fajnie... Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Tihcio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Tina szybko rośnie oraz często się dzieli.. u mnie uzyskała dosyć ładne rozmiary i podzieliła się każda na dwa... kwitnie często i ma nawet ładne kwiatki... Poza tym nie ma dużych wymagań... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Moja się dzieli po każdym kwiatku, jak tak dalej pójdzie na wiosnę będę ich miała kilkanaście Bardzo fajny tłustosz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 dokaldnie a wymagania ma praktycznie jak kazdy inny kwiatek poza odpowiednia woda i podlozem. nawet sie nie trzeba orientowac za bardzo w owadozerach bo to na prawde rosnie jak dzikie ja na swoja mowie salata bo jest taka wielka i jakby ja na talerz polozyc to nikt sie nie kapnie moim zdaniem najlepsza na poczatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Sathis napisał: ja na swoja mowie salata bo jest taka wielka i jakby ja na talerz polozyc to nikt sie nie kapnie Nie sprzedali Ci czasem gigantei zamiast Tiny? Moja miała z 10cm latem (jedna roslina, nie kępka), teraz jest po rozsadzie to mniej ma. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skolilaj Napisano 14 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2008 Ja bym chciał takiego, zeby dzielil sie w miare zadko ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 17 Stycznia 2008 Share Napisano 17 Stycznia 2008 pierwszy raz slysze by ktos nie chcial wiecej roslin, a mniej zawsze mozesz daj do oddania zeby nie bylo watpliwosci to daje fote mojej salatki- konsultowalam sie i ponoc to Tina (nie zdradze z kim bo bedzie wstyd jesli sie myli ) tu wyglada kiepsko bo to tuz po zakupie, ale to tak mniejwiecej daje jakis obraz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 do identyfikacji pingow potrzeba kwiatow tez;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 fioletowe, z ogonkiem;] duzo i ciagle- tak po 3-4 na raz na pewno no porownywalam nie raz i tina to musi byc. jak sie uda dorzuce foto moze czegos nie zauwazylam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 ja na start polecam tiną, wesera i sethosa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi