RobinCook Napisano 9 Stycznia 2008 Share Napisano 9 Stycznia 2008 Pytanie: czy utrzymując wilgotność (80-90%) dodatkowo zraszać?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 9 Stycznia 2008 Share Napisano 9 Stycznia 2008 Podstawowe pytanie: Co? Jaka rosilne? Bo nie kazda ma takie same wymagania. Mysle ze raczej przy wilgotnosci 80-90% nie trzeba zarszaczac, ale poczekamy na odpowiedz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobinCook Napisano 9 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2008 Przepraszam. Owszem nie napisałem . Oczywiście dzbanki (w tym dziale to chyba tylko o dzbanki chodzi). Czekajmy więc na inne odpowiedzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcik Napisano 9 Stycznia 2008 Share Napisano 9 Stycznia 2008 chodzilo mu chyba o gatunek dzbanka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 9 Stycznia 2008 Share Napisano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Zeczywiscie, nie popatrzyłem w którym dziale jest, sorry. Nie no, 90 to bardzo wielki procent wody w powietrzu, sądze że nie jest konieczne zraszczanie. Po co przelewać roślinę? Można czasami troszkę zrościć roślinkę żeby się czuła jakby deszcz na nią padał, ale chyba się obejdzie i bez tego. Pozdrawiam! Edytowane 9 Stycznia 2008 przez Tihcio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 9 Stycznia 2008 Share Napisano 9 Stycznia 2008 Obejdzie się o ile podlewasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobinCook Napisano 9 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2008 Do tej pory nie miałem nawilżacze i zraszałem obficie 3-4 razy dziennie, ale w tedy wilgotność była bardzo zmienna (60-80%). Teraz jest ustabilizowana na poziomie 88-90% czase spadnie do 80% jak przyświeci słoneczko. Co w takim wypadku zrobić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 9 Stycznia 2008 Share Napisano 9 Stycznia 2008 Nic, to zadna tragedia, rosliny to zniosą bez problemu myslę, gorzej bedzie latem, będziesz musiał osłonic terra od bezpośredniego słońca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi