P.K. Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów w Świętochłowicach Termin: Impreza odbędzie się 16 lutego 2008 r w godzinach 09:00 - 15:00 Giełda odbywa się w Centrum Kultury Śląskiej w Świętochłowicach ( jest to były MDK Zgoda) Pl. Krauzego 1 41-603 Świętochłowice Giełda jest imprezą jednodniową, zaczyna się o godz. 9.00 i trwa do 15.00 (dla sprzedawców od 8.00 - 16.00). Cena biletu: 4 zł Cena stolika 10zl Rezerwacja stolików na 2 tyg. przed giełdą u organizatora. (najlepiej trochę wcześniej bo później większość miejsc jest już zajęta) plucik@poczta.fm 601-30-87-67 (po godz. 12:00) Mapa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neko Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 noo rychło w czas to info o giełdzie. Dawno nie bylem w Świętochłowicach na giełdzie, myślicie że można będzie kupić jakieś ciekawe owadożery? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 Oczywiście pojawię się jak zawsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neko Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 aaaa.... jako sprzedawca? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 Na 100 % będziemy z bogatą ofertą roślinną, jak zawsze dobrych cenach i wysokiej jakości Zapraszam już teraz . Staramy się ciągle aktualizować ofertę na tym forum (w dziale sprzedam nr 2), także przy ew. zamówieniach będzie się można nią kierować Mam nadzieje, że do tego czasu uda nam się sprowadzić również trochę ciekawostek. No to widzimy się na giełdzie Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 może bede Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Jeżeli dogadam sie z kimś z wawki to będę Wiec zalezy wszytsko od tego czy ktos bedzie jechał i jakos sie zabiore Tak wiec mam duza nadzieje ze bede tam z WamI Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nesprim Napisano 14 Stycznia 2008 Share Napisano 14 Stycznia 2008 Właśnie to chciałem przeczytać . Oczywiście, że będę i w zależności od tego jak mi maluchy podrosną może nawet przygotuję listę na potencjalne wymiany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Cieszyn jak zawsze powinien być Mam na wymianę kilka sadzonek H. heterodoxa x minor, zamienię na inne helki lub ewentualnie na dzbanki, oferty proszę via gg lub PW. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Tak będziemy, jeśli załatwisz transport dostaniesz coś fajnego na giełdzie ode mnie:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Witam ja może się zjawie mam pytanko. Czy ktoś będzie miał pływacze ?? i w jakiej cenie? najlepiej jak by ktoś dał znać na gg 5325533 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Jakie pływacze Cię interesują konkretnie, pisz na gg do mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cerberus Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Wpadnę powiększyć swoją kolekcję Będzie ktoś miał muchołówki?? Najbardziej interesują mnie D.M. giant i D.M. pink venus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 właśnie kto przyjedzie z muchołówkami bo mam na nie ochote(muchołówki jakie chce są na mojej ofercie kupna http://nepenti.eu/forum/index.php?showtopic=7059&hl=) oczywiście za małą kase moge wziąść nawet siewki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 A zjawi się ktoś z jakimiś w miarę tanimi dzbankami ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi