P.K. Napisano 28 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2008 Giełda giełdą...... pytanie czy Łukasz wpadnie żeby było od kogo powiększać kolekcję o coś w miarę ciekawego . Ja będę jak Łukasz będzie miał w planach być, w innym wypadku wpadnę może na chwile lub dwie bo zwierzaków i tak nie potrzebuje oglądać i kupować Jak ktoś coś ma do mnie, jakiś interes na wymianę to na gg peace Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Będziemy mieli niedrogie dzbanki, ale z tego co wiem przyjdą też te większe Muchołówki też będziemy mieli na pewno. Co do konkretnych gatunków to nie chcę w tym momencie dokładnie określać, gdyż właśnie na giełdę staramy się sprowadzić coś ciekawego, ale czasem zdarzają się różne przypadki, a dwa że nie chciałbym zapeszać (lepiej chuchać na zimne ). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 No i po giełdzie:) nie było tak jak chciałem, ale i tak bylo spoko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Ja też spodziewałem się trochę więcej roślin owadożernych . Ale było OK. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Byłem tylko chwilke, ale spotkałem amse znajomych Fotki wkrótce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Heimdall co z tymi fotkami:P? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 No więc daję do pooglądania pare fotek Kliknij Tutaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 fajne fotki prosze więcej jeśli masz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi