Skocz do zawartości

I Katowicka Giełda Terrarystyczna - 27.01.08 R.

Rekomendowane odpowiedzi

I Giełda Katowicka odbędzie się dnia 27.01.2008 r. w Galerii Szyb Wilson w Katowicach.

Dla kupujących otwarta w godzinach 9-15 (najlepiej jednak być w godzinach porannych) ;)

Dokładny adres :

Galeria Szyb Wilson

ul. Oswobodzenia 1

Katowice

Koszt wejściówki wynosi 3 zł.

Mapka :

http://mapa.targeo.pl/Oswobodzenia_1,0,505976,264824

Na pewno pojawimy się tam z bogatą ofertą roślin mięsożernych wysokiej jakości :) Znajduje się ona w dziale Sprzedam - nr 2, jest uaktualniana w miarę możliwości, a nie wykluczone że do czasu giełdy uda nam się wzbogacić ją o nowe, ciekawe gatunki ;)

Pozdrawiam serdecznie !

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

www.terrarium.com.pl na stronie głównej są informacje(w formie posta)

Myślę że to będzie coś takiego jak Świętochłowice tylko na nieco mniejszą skalę bo to pierwsza taka w Katowicach więc zabraknie sporej części sceptyków ;-)

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, pojawie się z Psują :) Widze, że giełde organizuje "Puchu" z TCP, mój dobry znajomy :D

Do sprzedania mam m.in.: sadzonka N. ventricosa x ovata, małe D. natalensis, średnie D. lantau island, pare pływaczy :)

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

Nie każdy ma możliwość przejechać pół Polski, żeby zobaczyć jakąśtam giełdę. To, że Ty masz blisko nie znaczy, że inni też. Jeśli Grzesiek93 prosi o fotki i masz mozliwość je tu dać, to bądź kochany i to dla niego zrób.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.