Alberciarz Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 I Giełda Katowicka odbędzie się dnia 27.01.2008 r. w Galerii Szyb Wilson w Katowicach. Dla kupujących otwarta w godzinach 9-15 (najlepiej jednak być w godzinach porannych) Dokładny adres : Galeria Szyb Wilson ul. Oswobodzenia 1 Katowice Koszt wejściówki wynosi 3 zł. Mapka : http://mapa.targeo.pl/Oswobodzenia_1,0,505976,264824 Na pewno pojawimy się tam z bogatą ofertą roślin mięsożernych wysokiej jakości Znajduje się ona w dziale Sprzedam - nr 2, jest uaktualniana w miarę możliwości, a nie wykluczone że do czasu giełdy uda nam się wzbogacić ją o nowe, ciekawe gatunki Pozdrawiam serdecznie ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 Ja też będę i zapraszam - będzie co pooglądać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 może bede Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Na jaką skale to giełda? Kto jest organizatorem? Ile kosztuje stolik dla sprzedawców? Z jakich krajów są wystawcy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neko Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 www.terrarium.com.pl na stronie głównej są informacje(w formie posta) Myślę że to będzie coś takiego jak Świętochłowice tylko na nieco mniejszą skalę bo to pierwsza taka w Katowicach więc zabraknie sporej części sceptyków ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Hehe, pojawie się z Psują Widze, że giełde organizuje "Puchu" z TCP, mój dobry znajomy Do sprzedania mam m.in.: sadzonka N. ventricosa x ovata, małe D. natalensis, średnie D. lantau island, pare pływaczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romeo Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Też tam zawitam Daleko nie mam więc nic mi nie szkodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Fajna giełda Troszke mało ludzi, ale atmosfera i wystawcy na piątke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek93 Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Dodajcie jakieś fotki . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Trzeba wpaść a nie za każdym razem prosić się o zdjęcia z jakiejś giełdy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Nie każdy ma możliwość przejechać pół Polski, żeby zobaczyć jakąśtam giełdę. To, że Ty masz blisko nie znaczy, że inni też. Jeśli Grzesiek93 prosi o fotki i masz mozliwość je tu dać, to bądź kochany i to dla niego zrób. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi