Sathis Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Siemka Troche dlubalam w moich roslinkach i wymyslilam pewna odmiane. Moj projekt jakis czas temu osiagnal swoje maximum (tzn koncepcja bo nie dalam rady doprowadzic go do konca jako ze w glowie zaczela sie ewolucja calosci ) Tak to wygladalo jeszcze z tydzien temu : pomijam doniczke ktora byla tam przypadkiem, fotka robiona na mocno szybko Zaczela sie sesja i nie moge po nocach spac. I tak zrodzil sie pomysl wykopania slynnego w pewnych kregach "bajorka" :: Spiesze sie podzielic zmianami, jakies dokladniejsze szczegoly jesli bedzie zapotrzebowanie No to zaczynamy: Foteczek co prawda nie ma za wiele ale mniej wiecej pojecie jakies daje jak dalece posunela sie ewolucja w mojej glowce Zaluje ze nie ma bajorka, ale jednak brakowalo mi troche miejsca dla roslin i tak to wszystko wyglada teraz. Prosze o konstruktywne opinie na ten temat. Pozdrawiam Sathis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Ty kupiłaś to terrarium czy zrobiłaś?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 Mowimy o "pudle" czy o projekcie? Otoz caly wystroj itp to moja zasluga. Natomiast pokrywa i akwarium profilowane to zasluga Allegro. Wentylacja przez dziurke do karmienia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arrow Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 (edytowane) witam, bardzo ładnie sie prezentuje terra mam kilka pytań, mech jest z lasu ? drewno jakoś specjalnie preparowane? Pozdrawiam Bartosz Edytowane 21 Stycznia 2008 przez Arrow Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 drewno- sklep zoologiczny. takze to juz oni sie zajmowali preparowaniem. a mech nie z lasu tylko spod plotu sasiadow wymoczony i mam nadzieje nic nie bedzie- prewencyjnie oprysk i nie powinno nic wylezc;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Olu jedno powiem co zmienisz to na lepsze. Mi się wydaje, że lepiej to wygląda ten mech to wygląda jak taka zielona dolinka bardzo fajne a może jeszcze lepiej by wyglądało jak by tego mchu było więcej? Co sądzisz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 hmm moze i racje, ale mam jedno ale.. ten mech bedzie jeszcze porozsuwany bo miedzy nim posadze sessilifolie i burmanii o ile jkwiatek mi zalatwi po prawej jest pigmejkowa gorka wiec tam mchu nie da rady a po lewej tlustosze- tez wiecej nie wcisne. na ten moment czekam na roslinki i precyzuje dokladnie koncepcje, ale opcja ze zwiekszeniem ilosci mchu jest faktycznie brana pod uwage dziekuje za mile komentarze, serce rosnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Jestem pod wielkim wrazeniem. Naprawde piękne terrarium. Mam jeszcze pytanie czym jest wyłożona tylnia szyba?? Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Dorian Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neko Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Piękne:) tylko.. (odważył się bezczelny) ten kokos w oczy kole. Ale dolinki pozazdrościć, ciekawe jak wygląda aktualnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2008 spoko, ja tez z kokosa jakos sie nie ciesze ale hookeriana wkrotce zarosnie go pulapkami i nie bedzie widac w czym rosnie postaram sie jakies nowe foteczki dolozyc, zmiany sa- np capensis i spatulata kwitna tylna szyba to tlo akwarystyczne z Allegro- 30zl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi