Skocz do zawartości

Projekt Sathis Wersja 2.0

Sathis

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka

Troche dlubalam w moich roslinkach i wymyslilam pewna odmiane. Moj projekt jakis czas temu osiagnal swoje maximum (tzn koncepcja bo nie dalam rady doprowadzic go do konca jako ze w glowie zaczela sie ewolucja calosci ^_^ )

Tak to wygladalo jeszcze z tydzien temu :

c5a5263e8662db26m.jpg

pomijam doniczke ktora byla tam przypadkiem, fotka robiona na mocno szybko

Zaczela sie sesja i nie moge po nocach spac. I tak zrodzil sie pomysl wykopania slynnego w pewnych kregach "bajorka" :rolleyes:

Spiesze sie podzielic zmianami, jakies dokladniejsze szczegoly jesli bedzie zapotrzebowanie ;)

No to zaczynamy:

7a48388e8477464dm.jpg

62c67393ad623b8fm.jpg

dbd02c6e908e7b05m.jpg

Foteczek co prawda nie ma za wiele ale mniej wiecej pojecie jakies daje jak dalece posunela sie ewolucja w mojej glowce :D Zaluje ze nie ma bajorka, ale jednak brakowalo mi troche miejsca dla roslin i tak to wszystko wyglada teraz.

Prosze o konstruktywne opinie na ten temat.

Pozdrawiam

Sathis

Odnośnik do odpowiedzi

witam,

bardzo ładnie sie prezentuje terra :)

mam kilka pytań, mech jest z lasu ?

drewno jakoś specjalnie preparowane?

Pozdrawiam Bartosz

Edytowane przez Arrow
Odnośnik do odpowiedzi

drewno- sklep zoologiczny. takze to juz oni sie zajmowali preparowaniem. a mech nie z lasu tylko spod plotu sasiadow :) wymoczony i mam nadzieje nic nie bedzie- prewencyjnie oprysk i nie powinno nic wylezc;]

Odnośnik do odpowiedzi

Olu jedno powiem co zmienisz to na lepsze. Mi się wydaje, że lepiej to wygląda ten mech to wygląda jak taka zielona dolinka :) bardzo fajne ;) a może jeszcze lepiej by wyglądało jak by tego mchu było więcej? Co sądzisz?

Odnośnik do odpowiedzi

hmm moze i racje, ale mam jedno ale.. :) ten mech bedzie jeszcze porozsuwany bo miedzy nim posadze sessilifolie i burmanii o ile jkwiatek mi zalatwi :D po prawej jest pigmejkowa gorka wiec tam mchu nie da rady a po lewej tlustosze- tez wiecej nie wcisne. na ten moment czekam na roslinki i precyzuje dokladnie koncepcje, ale opcja ze zwiekszeniem ilosci mchu jest faktycznie brana pod uwage :)

dziekuje za mile komentarze, serce rosnie :)

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

spoko, ja tez z kokosa jakos sie nie ciesze ale hookeriana wkrotce zarosnie go pulapkami i nie bedzie widac w czym rosnie :)

postaram sie jakies nowe foteczki dolozyc, zmiany sa- np capensis i spatulata kwitna :D

tylna szyba to tlo akwarystyczne z Allegro- 30zl :D

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.