Skocz do zawartości

Gry

wojtek0018

Rekomendowane odpowiedzi

Moją ulubioną grą na pc-ta jest tomb raider:).Mam prawie wszystkie jej czesci.

Na drugim miejscu jest NFS most wandet:)(ale mniej ją lubie niż tomb raider)

Poza tym lubie gry akcji,gry logiczne i łamigłówki:)

A jakie są wasze ulubione gry/w co lubicie grać?

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, fajny temat. Mnie interesują gry typu gta, nfs, call of duty. Najbardziej chyba lubie grać w gta i nfs chodz bardzo tez lubie grac też w microsoft flight simulator x:). Jest to świetny symulator lotów dlatego w to gram bo interesuje się samolotami ;) Teraz wy coś napiszcie

Odnośnik do odpowiedzi

kamcio ja też uwielbiam flight simulator, niestety nie mam x'a na moim kompie jedynie działa 2004'ka przy najsłabszych ustawieniech grafiki, ponadto ostatnio coś pomieszałem w plikach i nad śląskiem mi się gra wyłącza ;-) ale ostatnio latam nad insbruckiem : - ]

lubię też różne gierki ekonomiczne/strategiczne jak transport tycoon (stare jak świat ale nic nie przebije ;-) ), air pro 2000 (o ile można to nazwać grą) a z rpg to gorąco polecam Ragnaroka :)

Odnośnik do odpowiedzi

Neko, ciesze się że ktoś też lubi tą grę :P Tak naprawdę to też mam 2004 na kompie i chodzi świetnie a w fsx grałem jedynie u znajomego: <_< Bardzo bym chciał mieć fsx :rolleyes: chyba se na allegro zamowie :P

Edytowane przez kamcio122
Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...

Ja nie mam żadnych gier. Jak byłam mała, to lubiłam wolfa i mortal kombat i oczywiście na pegasusa mario bros i contra. Teraz jedyna gra jaka lubię (a niestety nie mam ) są the sims, najlepiej wersja druga, bo jest dokładniejsza. Lubie ta gre ze wzgledu ba ten cały proces budowania domów :)

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynałem dawno temu od wszystkich Yellow / Red, ostatnio nawet Red Rescue Team grałem, ale jakaś dziwna... Przechodziłem je po pare razy, uwaga BEZ solucji, ale ze słownikiem Angielsko-Polskim na kolanach :D

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.