wojtek0018 Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Moją ulubioną grą na pc-ta jest tomb raider:).Mam prawie wszystkie jej czesci. Na drugim miejscu jest NFS most wandet:)(ale mniej ją lubie niż tomb raider) Poza tym lubie gry akcji,gry logiczne i łamigłówki:) A jakie są wasze ulubione gry/w co lubicie grać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamcio122 Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Cześć, fajny temat. Mnie interesują gry typu gta, nfs, call of duty. Najbardziej chyba lubie grać w gta i nfs chodz bardzo tez lubie grac też w microsoft flight simulator x:). Jest to świetny symulator lotów dlatego w to gram bo interesuje się samolotami Teraz wy coś napiszcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 ja lubię gry rpg gram w plemiona hodowle smoków a ni z nety to zeus,Posejdon, ale nations 2 a i bym zapomniał gram też w arenę alibonu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 pasjans i saper 2 kozak gry Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neko Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 kamcio ja też uwielbiam flight simulator, niestety nie mam x'a na moim kompie jedynie działa 2004'ka przy najsłabszych ustawieniech grafiki, ponadto ostatnio coś pomieszałem w plikach i nad śląskiem mi się gra wyłącza ;-) ale ostatnio latam nad insbruckiem : - ] lubię też różne gierki ekonomiczne/strategiczne jak transport tycoon (stare jak świat ale nic nie przebije ;-) ), air pro 2000 (o ile można to nazwać grą) a z rpg to gorąco polecam Ragnaroka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamcio122 Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Neko, ciesze się że ktoś też lubi tą grę Tak naprawdę to też mam 2004 na kompie i chodzi świetnie a w fsx grałem jedynie u znajomego: Bardzo bym chciał mieć fsx :: chyba se na allegro zamowie Edytowane 26 Stycznia 2008 przez kamcio122 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Mam mało czasu na granie, a jeżeli już, to CM08 albo Pokemon (aktualnie Emerald) Gry do których PC nie potrzebny to M:tG i D&D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Ja nie mam żadnych gier. Jak byłam mała, to lubiłam wolfa i mortal kombat i oczywiście na pegasusa mario bros i contra. Teraz jedyna gra jaka lubię (a niestety nie mam ) są the sims, najlepiej wersja druga, bo jest dokładniejsza. Lubie ta gre ze wzgledu ba ten cały proces budowania domów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Desperados, age of mithology, age of empires itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skolilaj Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 A więc wymienie te moje ulubione... ^.^ Prince of Persja the Sands of Time, Prince of Persia Warrior With, Prince of Persja Two Thrones, Age of Empires I, Sprintercel 1 i 2. To tyle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 A ja Dzien w Dzien gram w cs 1,6 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Ja tak samo counter strike:) kiedys gralem w pokemony, heimdall ktore czesci przeszedles? z solucjami czy bez? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Zaczynałem dawno temu od wszystkich Yellow / Red, ostatnio nawet Red Rescue Team grałem, ale jakaś dziwna... Przechodziłem je po pare razy, uwaga BEZ solucji, ale ze słownikiem Angielsko-Polskim na kolanach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi