koma Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Cena > 5 zl za 20 gram w sklepach ze zdrową żywnością mnie nie interesuje. Jakieś pomysły, on ponoć tak nie pleśnieje jak pożywki na cukrze. Wiem, ze część z Was trzyma muszki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arrow Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 witam, Zamiast Agaru proponuje zelatyne, trzeba jej dodac troche wieceij, czyli zamiast 1 porcji agaru 1,5 porcji zelatyny - sprawdzone, skuteczne w 100% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 A tak w ogóle czy hodowla much jest konieczna ?? U mnie w pokoju zawsze w ciągu tygodnia przez ostatni miesiąc moje owadożerny same coś upolują ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Tak , agar albo żelatyna - agar oczywiście lepszy Wymieszać z cukrem , drożdżami , ugotowanymi ziemniakami - mm... that's great Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 A tak w ogóle czy hodowla much jest konieczna ?? U mnie w pokoju zawsze w ciągu tygodnia przez ostatni miesiąc moje owadożerny same coś upolują ;] Mieszkam tak wysoko, że nie mają siły, dolatują do 5 mięczaki ..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Aha . A nie jest wygodniej kupić jakieś tanie jabłka i pozostawić je na dwa dni w kuchni np. U mnie są od razu owocówki . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 Aha . A nie jest wygodniej kupić jakieś tanie jabłka i pozostawić je na dwa dni w kuchni np. U mnie są od razu owocówki . Heh... Gdyby każdy myślał tak jak w tej chwili Ty, to by nie było rolnictwa. Populacja Polski by była mniejsza jak 1000 osób i byśmy dalej polowali na tury :-) Lepiej mieć przydomową krowę :-) Nie będę polował na czarnobrzuche miłośniczki miodu tam ,gdzie nie występują i to poza sezonem łowieckim :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi