koma Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Jakie są wasze doświadczenia związane z nią , trudna w hodowli? Niby coś o niej czytam ale wolałbym się spytać tych co już mają, by jej potem nie zabić ? :-) Widzę wszędzie opisy w stylu: "w naturze ma" i nie wiele więcej :-) A po ang., że trudnawa. 15 Euro bywa warta? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Miałam i za nic nie moge wymyslić czemu mi zdechły, inna sprawa, że dorastają do olbrzymich rozmiarów, zastanów się gdzie to potem wsadzisz, ja zrobiłam taki błąd z D. adelae i sie cieszyłam potem, że zdechła, bo miałam jej dość. Generalnie wydaje mi się, że ważne jest by miała odpowiednio dużą doniczkę, światło i ciepło, w lecie rosła jak marzenie, ale tylko się jesień zrobiła i klops A 15 euro zależy za jaką dużą, w czplants nie ma niestety często rozmiarów podanych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 (edytowane) u mnie jest pod 2x36 i swietnie rosnie 15 euro - [*] po 20 zl ladne kupowalem Edytowane 31 Stycznia 2008 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Ja mam 8 regii i jak na razie wszytskie ładnie rosną na parapecie liscie okolo 5 cm doniczka 8cm srednicy poloze torfowiec z przewaga grubozirnistego piasku:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi