szamanka Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Nie, moja tina się nie przykleja. Kwitnienie zależy od warunków i wieku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 ... i gatunku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skolilaj Napisano 24 Lutego 2008 Autor Share Napisano 24 Lutego 2008 Dzisiaj się patrzę na mojego tłustosza i zauważyłem dwie dziwne rzeczy. Po 1: Ze środka wystają takie jakby białe nitki: Niestety lepszego zdjęcia się nie dało zrobić, bo z bliska rozmazane, z daleka prawie nie widać... ;\ Po 2: Na boku doniczki coś wyrosło (na dole narysowałem jak to wygląda): Myślicie, że co to jest? Bo ja nie mam pojęcia... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 1- To nie są korzenie? 2- Obstawaim, ze jakiś chwast Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skolilaj Napisano 24 Lutego 2008 Autor Share Napisano 24 Lutego 2008 Tak bardzo możliwe, że to są korzenie. Ale to chyba nie chwast bo jak coś to już w Obi by kiełkował, a ja to teraz zauważyłem. A u mnie w domu w zimie raczej nasion chwastów nie ma... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi