gryzon Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Cześć. Ostatnio zaczęłam grać w gre "Age Of Empires III" i teraz, kiedy mam zamiar grać przez internet z ludźmi (bo komputer gra jak....), to okazuje się że nie mam z kim. Nie chce grać z jakimiś Amerykaninami, czy Hiszpanami, bo nie znam zbyt wielu języków (tylko troche angielski i francuzki, ale tylko troche), a oni po Polsku nie mówią. Tak wiec mam pytanie: Czy ktoś z was chciałby zagrać w to przez net ze mną, o jakiejś umówionej porze??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Najlepiej będzie jak poszukasz jakiegoś forum z grami. I tam się z kimś umów- bo to raczej forum Owadożerne i nie wiem czy kogoś tu znajdziesz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin89 Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Gdybyś była chętna na partyjkę w wcześniejsze wydanie: Age Of Empires II (The Conquerors) to pisz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 9 Lutego 2008 Autor Share Napisano 9 Lutego 2008 Gdybyś była chętna na partyjkę w wcześniejsze wydanie: Age Of Empires II (The Conquerors) to pisz Mam takie pytanko... grasz dobrze, średnio czy źle??? jestem zalogowana jako Ajeszka tylko jak chce ktoś ze mną pograć to sie trzeba umówić, bo często moja siostra tam siedzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin89 Napisano 10 Lutego 2008 Share Napisano 10 Lutego 2008 (edytowane) Co do poziomu to się okaże Gram (łączę się) za pomocą hamachi. aa.. i sory za 'końcówki' Edytowane 10 Lutego 2008 przez marcin89 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi