jerek971 Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 Witam Moje rosliny tzn. 4 kapturnice zimuje w piwnicy u wuja. Wuja pali pamierosy nalogowo, a teraz kiedy jest zima nie chce mu sie wychodzi na dwor tylko pali w pomieszczeniu gdzie zimuje rosliny, dlatego w zwiazku z tym mam pytanie czy dym papierosow moze zaszkodzic moim roslina ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neko Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 "Wuja" hahaha, mój współlokator też pali, co prawda tylko tak raz dziennie ale kapturnica ładnie rośnie, raczej nie powinno szkodzić roślinom. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Szkodzą wujowi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 "wujowo" bo sie uzaleznia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi