Tom Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 jak rozdzielić o te 2 rośliny o ile to są 2 PS.ona jest już większa[ta mniejsza] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyta1977 Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Poczekałabym az mniejsza będzie sporo większa. Okaże sie czy sa to 2 rośliny, a jeśli tak łatwiej będzie rozdzielić cos co mieści sie w dloni, a nie w niej znika :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Dokładnie, ja też radzę poczekać, chyba że chcesz uklepać szybko jakąś wymiane. Taki odrost od korzenia szybciej się rozwija gdy jest połączony z matką, w dodatku odrost tej wielkości raczej nie wytworzył jeszcze własnych korzeni. A rozłączając ja wygrzebałam z ziemi to miejsce którym były zrośnięte i oderwałam. Niektórzy ucinają tuż przy ziemi z tego co słyszałam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 12 Lutego 2008 Autor Share Napisano 12 Lutego 2008 racja jak jest połączony z rośliną matka roślina dziecko rośnie piorunem i rozłączę na wiosnę przy przesadzaniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi