tomislav1ster Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 A jaki czas temu je wysiałeś ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Kiedyś miałem taką fajną fotkę siewek, ale gdzieś się zgubiła . Kiełki wygladaja jak 3 złączone maluteńkie listeczki . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c235ee67f2399480.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a6528c7846da9a6a.html Tą pierwszą wyobraź sobie bez owadożernych listków i masz najmłodsze stadium rozwoju rosiczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiep Napisano 14 Lutego 2008 Autor Share Napisano 14 Lutego 2008 (edytowane) Witam Wysiałem jakies 30 dni temu ok a kurcze fotek nie dam bo nie złapie bo nie mam aparatu a te moje szamanka to tak nie wyglądają jak te z fotki twojej moze jak podrosną ?? troszke to cos wyjdzie . A jeżeli to trawa to sie załamie ;/;/ Edytowane 14 Lutego 2008 przez Kiep Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiep Napisano 14 Lutego 2008 Autor Share Napisano 14 Lutego 2008 (edytowane) Hej sorka ze nie edytuje poprzedniego ale mam super fotke moje kiełki wyglądają jak te tu A dopiero za jakies 2,3 tygodnie sie takie robią jak na tych u ciebie szamanka Edytowane 14 Lutego 2008 przez Kiep Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Sorry stary, ale to co dałeś wygląda na jakieś chwasty, ewentualnie okropnie niedoświetlone siewki. Nie zrobią się takie za 2-3 tygodnie, bo to są pierwsze dni po wykiełkowaniu na moich fotach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiep Napisano 14 Lutego 2008 Autor Share Napisano 14 Lutego 2008 no to nie wiem sie zobaczy co z tego wyrośne ;/; Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamcio122 Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Szamanka to są jednak chyba siewki... bo jedna ma troszke rozdwojone koncówki (dwa listki) ale tylko tak jak wspomniałaś niedośfietlone.Kiep ty już wiesz lepiej czy je doświetlałeś jak nie to zainwestuj w świetlówke Moim zdaniem to siewki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiep Napisano 14 Lutego 2008 Autor Share Napisano 14 Lutego 2008 no zainwestuj ;/ wstrzymam sie narzazie teraz robi sie bardzo duzo słońca wiec jest oki a spcjalnie dla ciebie szamanka fotki tych siewek tylko że tydzień czy 2 później Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamcio122 Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 (edytowane) W sumie to masz racje juz jest coraz więcej słońca i swietlowki sie juz tak nieoplaca kupowac;) Edytowane 14 Lutego 2008 przez kamcio122 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Szamanka to są jednak chyba siewki... bo jedna ma troszke rozdwojone koncówki (dwa listki) ale tylko tak jak wspomniałaś niedośfietlone Siewki owszem, pytanie czego. Fasola też ma dwa liścienie, podobnie jak większość roślin. Jeśli to naprawde są rosiczki to radze znaleźć im dużo jaśniejsze miejsce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamcio122 Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 (edytowane) Moje siewki zaraz po wykiełkowaniu wyglądają tak jak te na drugim zdjęciu i sobie ładnie rosną A te z pierwszego zdjęcia to można było mieć wątpliwości że to trawka, :: ale on fasolki tutaj chyba nie sadził. :: (nie biore tego dosłownie) Jena siwka ma rozwijającą się młodziutką pułapkę a fasolka albo coś innego to to chyba nie jest. Ale dobra, moge się przecież mylić :: Edytowane 15 Lutego 2008 przez kamcio122 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiep Napisano 15 Lutego 2008 Autor Share Napisano 15 Lutego 2008 (edytowane) hej dziś postanowiłem zbadać je bardziej i dojrzałęm pod zbliżeniemwyglądała tak jak z totek takie rozdwojone ale tak jakby zaczynały pręciki z lepkim czymś rosnąć więc to chyba są rosiczki : Edytowane 15 Lutego 2008 przez Kiep Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Fajnie jak byś jeszcze dodał tą fotke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiep Napisano 15 Lutego 2008 Autor Share Napisano 15 Lutego 2008 masz kilka postów wyżej :) ale moje są mniejsze ale już sie tak rozdwajają Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi