bzyki Napisano 10 Lutego 2008 Share Napisano 10 Lutego 2008 (edytowane) Witam, chciałbym pochwalić się moim pięknie kwitnącym tłustoszem. Zdjęcia powstały dzięki Piotrowi (moof) za co bardzo jestem mu wdzięczny. Myślę że w najbliższym czasie w tym temacie ukażą się również inne zdjęcia moich roślin Edytowane 10 Lutego 2008 przez bzyki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eQuadoR Napisano 10 Lutego 2008 Share Napisano 10 Lutego 2008 Zajefajny :D Ciekawe kiedy moje będą kwitnąć W ogóle u mnie to tragedia, prawie połowa roślin mi padła :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 10 Lutego 2008 Share Napisano 10 Lutego 2008 No prosze prosze, podoba mi się, najprawdopodobniej wywalczyłeś mój głos w konkursie :-) Nie wiedziałem, że mieszkacie blisko siebie z moofem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 10 Lutego 2008 Share Napisano 10 Lutego 2008 (edytowane) Naprawde ładny ... u mnie tez kilka gatunków kwitnie ... M-M2 Edytowane 10 Lutego 2008 przez MichaU-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 No super, naprawde baardzo ładny kwiatek i jeszcze w ogóle świetna fotka PS. moof, jaki masz aparat ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Fajna roślinka co do aparatu - panasonic DMC-LZ6 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 15 Lutego 2008 Autor Share Napisano 15 Lutego 2008 (edytowane) Oto inne niektóre moje roślinki: cefalek Muchołówka giant Muchołówka sawtooth kapturnica flava var flava Darlingtonia Muchołówka red piranha Tłustosz laueana całość kolekcji Edytowane 15 Lutego 2008 przez bzyki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Piękny cephalotus...kolekcja robi wrażenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 super...maly offtopic-jakie warunki wg Ciebie sa najlepsze dla cefalkow(temp. lato zima,wilgotnosc itd)??zamierzam kupic a slyszalem tyle wersji.Twoj wyglada naprawde extra wiec prosze o pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 16 Lutego 2008 Autor Share Napisano 16 Lutego 2008 Nie stosuję żadnych specjalnych technik jego uprawy, rośnie sobie razem z pozostałymi roślinami. Moim zdaniem cefalek lubi mech -to taka moja wskazówka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 (edytowane) darlingotnia jest super z moją jednak coś nie tak :/ ale jeszcze jest zielona może troche odbiegne od tematu ale w jakich warunkach wy trzymacie darlingotnie ?? Edytowane 19 Lutego 2008 przez Chicken Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi