P.K. Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów w Świętochłowicach Termin: Impreza odbędzie się 29.03.2008. r w godzinach 09:00 - 15:00 Giełda odbywa się w Centrum Kultury Śląskiej w Świętochłowicach ( jest to były MDK Zgoda) Pl. Krauzego 1 41-603 Świętochłowice Giełda jest imprezą jednodniową, zaczyna się o godz. 9.00 i trwa do 15.00 (dla sprzedawców od 8.00 - 16.00). Cena biletu: 4 zł Cena stolika 10zl Rezerwacja stolików na 2 tyg. przed giełdą u organizatora. (najlepiej trochę wcześniej bo później większość miejsc jest już zajęta) plucik@poczta.fm 601-30-87-67 (po godz. 12:00) Mapa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Też będę jak zawsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Chyba Ci się data powaliła Giełda będzie 29.03.2008. Cieszyn też, jak zawsze będzie, choć nie wiadomo, czy nie ostatni raz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchozerka Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 Czyli rozumiem, że będzie bogata oferta Bohemica-plants? Jeszcze nigdy na takiej giełdzie nie byłam(nie miałam czasu) czy jest tam dużo ludzi oferujących owadożery??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Czyli rozumiem, że będzie bogata oferta Bohemica-plants? Jeszcze nigdy na takiej giełdzie nie byłam(nie miałam czasu) czy jest tam dużo ludzi oferujących owadożery??? Zapraszamy, średnio 2-3 osoby sprzedają owadożerki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Bogatej oferty Bohemicy Plants na pewno nie będzie. Z tego co było słychać na forum po poprzedniej giełdzie (ale nie w Świętochłowicach) wybór owadożerów dla bardziej zaawansowanych hodowców był kiepski. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Trzeba się przejechać i wtedy ocenić szamanko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 No coż, sorry, ale jeszcze nie mam kilkudziesięciu zł do wywalenia na bilety Byłam oglądać stoisko wtedy jeszcze nepenti we Wrocławiu na targach i nawet tam dla mnie wybór był kiepski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 1 Marca 2008 Autor Share Napisano 1 Marca 2008 To chyba oczywiste, że do takiego małego auta Łukasz nie może zapakować całej szklarni, więc bierze tylko to co się sprzedaje a nie jakieś rarytasy żeby ktoś sobie pooglądał rośliny za X złotych Jak się chce pooglądać to lepiej zrobić sobie wycieczkę do sklepu giełdę większość stałych bywalców traktuje jako formę spotkania ze znajomymi po fachu np ja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 (edytowane) Giełda już w sobotę, a tu nic nie poogarniane ;P to może ja zacznę Rośliny przywożę tylko na zamówienie, ponieważ jest jeszcze zimno i nie mam zamiaru pogorszyć stanu mojej hodowli. Do zaoferowania mam tłustosze w rozmiarze XS, w przyzwoitych cenach: P. esseriana P. cyclosecta P. 'sethos' P. 'florian' P. moranensis P. jaumavensis x agnata oraz heliamfore heterodoxa x minor zwana potocznie h. 'midoxa' w rozmiarach od S do XL w cenach od 15-35zł. Liczba produktów ograniczona Oczywiście powyższe rośliny mogę również przeznaczyć na wymianę. Wszelkie oferty, pytania i zamówienia proszę kierować na PW lub gg Edytowane 26 Marca 2008 przez Matek# Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Jeżeli ktoś chce kupić coś od Matka, serdecznie polecam Ze swojej strony mogę zaoferować rosiczki: esmleraldae, lantau island, natalensis, capillaris, binata marstom dragon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Heimdall gdzię mam cię szukać w sobotę ?? A tak ponadto czy będzie ktoś z dzbankami ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 (edytowane) kto bedzie miał jakies male tanie muchołówki? bede na 99.99% Edytowane 27 Marca 2008 przez wojtek0018 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 27 Marca 2008 Autor Share Napisano 27 Marca 2008 ja niestety nie pojawie się...pracę kończę o 14... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 O której godzinie najlepiej przyjechać ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi