Snok Napisano 17 Lutego 2008 Autor Share Napisano 17 Lutego 2008 Jutro postaram sie kupić ten preparat. Konieczna jest tez wymiana torfu? Najprostrzym sposobem zlikwidowania mszyc jest wymycie całej rośliny w roztworze mydła lub płynu do mycia naczyń. Co o tym myslicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Może i najprostszym, ale nieskutecznym...Wymycie mydłem wg. nie będzie skuteczne.Ja mam właśnie priflor do walki z mszycami, na ulotce jest napisane, że jest do stosowania na różach, ale to chyba chwyt reklamowy.Napewno przesadz wszystkie rośliny i zastosuj ten środek do kazdej z Twoich roślin.Może mszyce już są na innych, tylko ich nie zauwazyłes. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snok Napisano 17 Lutego 2008 Autor Share Napisano 17 Lutego 2008 Tą rosline miałem cały czas osobno, ponieważ muchołowki zimuje i są w innym pomieszczeniu. Kupie ten środek w każdym sklepie ogrodniczym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 si ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snok Napisano 17 Lutego 2008 Autor Share Napisano 17 Lutego 2008 (edytowane) Ok czyli wiem już wszystko. Dzięki wszystkim Edytowane 17 Lutego 2008 przez Snok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Zakupiłeś już ten środek?Jak roślinki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senator11111 Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Witam niezakładajac nowego tematu mam pytanie czy na szkodniki w owadozerach moge użyć "karate" ?? hodzi mi o to czy roślina nie uschnie jak ją tym potraktuję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Jak najbardziej polecam karate, nie zaszkodzi owadożernym a ma wszechstronne działanie, podobno zabija nawet ziemiórki! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi