RobinCook Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 (edytowane) Przedstawiam moje małe dzieło: 1.Początki zawsze bywają trudne: 2. A teraz dzieło choć nie całkiem z tym koniec: I jak się podoba.... Edytowane 22 Lutego 2008 przez RobinCook Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Naprawdę ciekawe rozwiązanie ) fajnie to wygląda Im więcej roślin tym lepiej a jak będą dorosłe dzbanki to kozaczek będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pufcio Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Wygląda świetnie. Pytanie jedno: Jakiej mocy jest to oświetlenie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 bardzo oryginalny pomysl,najwazniejsze ze duzo miejsca.naprawde fajnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobinCook Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 2x18W Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 fajne z kad żeś szklany regal ogarnął ? Ile zl ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Wow też takie duże chce :-) Ekstra rozmach i pomysłowość. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobinCook Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 (edytowane) Dzięki wszystkim... fajne z kad żeś szklany regal ogarnął ? Ile zl ? Przez wakacje pracowałem w firmie wymieniającej okna. Wymienialiśmy duże okna zbrojone...Dostałem kilka całkiem za free. Szklarz policzył sobie chyba 70zł (z przyjazdem po szyby i przyjazdem już z terra). koma....Jak miała w zwyczaju mawiać moja sąsiadka: "Nie ma co rozdrabniać gówna na piankę" Jak macie jakieś pomysły i sugestie to jestem bardzo ciekaw Edytowane 23 Lutego 2008 przez RobinCook Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad2000 Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Świetnie jak zrobiłeś ten system zapryskiwania ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilof23 Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 hehe fajne a terro ile cie kosztowało? robił ci ktos z rodziny czy szklarz ? ;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobinCook Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 Świetnie jak zrobiłeś ten system zapryskiwania ?? Początkowo chciałem zrobić to na zasadzie pompki do spryskiwacza samochodowego, ale jakoś coś nie wyszło. Teraz nawilżacz i ręczne spryskiwanie. hehe fajne a terro ile cie kosztowało? robił ci ktos z rodziny czy szklarz ? ;d Wyżej:) szklarz, chyba 70 zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Ciekawa koncepcja ... Jeśli terrarium dojrzeje moze być naprawde ciekawe ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi