PioFer Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 (edytowane) Witam! Trzecia edycja Tarnowskiej giełdy odbędzie się 6.04.2008.w klubie"Gwiazda" przy ulicy Kopernika 7. Giełda odbędzie się w godzinach od 9 do 13 (Dla sprzedających od 8 do 16) Koszt stolika to 5 zł,bilet wstępu kosztuje 3 zł. Rezerwacje stolików przez PW lub pod nr tel.504126712 Zapraszam wszystkich!!! Organizator: TeWu (TCP) Edytowane 6 Marca 2008 przez PioFer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 w jakim miescie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 w jakim miescie?? O Boże :eek: Widzę, że czytasz z uwagą i zrozumieniem. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Może kolega nie wie :-) Tarnów to takie miasto jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 6 Marca 2008 Autor Share Napisano 6 Marca 2008 Jestem zainteresowany zakupem: Psalmopoeus pulcher L1-4 / Poecilotheria regalis L2-3 / Psalmopoeus irminia L1-4 Ponadto kupie: Karaczany argentynskie (B. dubia) - do 50szt. Drewnojady - do 50szt. Termometr - 1szt. Wermikulit - 1l Keramzyt - 1l Podloze do rosiczek, mucholowek (torf + gruboziarnisty piasek w proporcji 3 : 1) , dzbanecznikow (torf + gruboziarnisty piasek + perlit w proporcji 5 : 1 : 1 + ew. kora) , kapturnic (torf + gruboziarnisty piasek w proporcji 3 : 1) po 1l Torf o pH 3-5 (z torfowisk wysokich, sphagnowy) bez dodatkow chemicznych, naturalny - 2l Żywy mech torfowiec Czysty piasek gruboziarnisty - 1l lub zwirek 1l Kora debowa i/lub sosnowa - 1l Woda destylowana - do 5l Rosliny owadożerne: Dzbaneczniki - sadzonke Mucholowki - sadzonke Kapturnice - sadzonke Rosiczki - sadzonke Jesli ktos bedzie mial na sell jakas z tych roslin to prosze pisac jaki gatunek. Wszystkie oferty prosze skladac w temacie lub na pw,gg, mail Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 (edytowane) mozliwe że się zjawie może ktoś jeszcze ?? może poll ?? Jak by co to będe miał sadzonki jakis rosiczek na 90 % pigmejki i na 100 tropikalne i subtropikelne kapturnice i tłustosze jak kogoś coś zainteresuje z mojeje lisy to pisać Edytowane 6 Marca 2008 przez Chicken Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Może udałoboły mi się przyjechać, ale to zależy głównie od wolnego czasu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 oo maciek może mmandi wpadnie też zopaczymy co z poll-em Pamiętam jednak jego ostatni powód nie przyjazdu na zjazd hodowców z małopolski . A czy zjawiła by się może już bohemica ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katlej Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 moze wpadne jak czesi przyjadom, chętnie bedę poznac ludzi w forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 no dobra to wstępnie będą PioFer Chicken Katlej Heimdall Prawdopodobnie będzie -mmandi jak się uda gadałem z nim na pw -poll gadałem z nim na gadu i powidział jak będzie miał czas to moze wpadnie Tylko co z bohemicą ?? heimdall ty możesz się jakoś dowiedzieć czy wpadną ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 7 Marca 2008 Autor Share Napisano 7 Marca 2008 no dobra to wstępnie będą PioFer Chicken Katlej Heimdall Prawdopodobnie będzie -mmandi jak się uda gadałem z nim na pw -poll gadałem z nim na gadu i powidział jak będzie miał czas to moze wpadnie Tylko co z bohemicą ?? heimdall ty możesz się jakoś dowiedzieć czy wpadną ?? Fajnie by bylo gdyby bohemica wpadla. Napewno wiele osob by chcialo kupic jakies rosliny (np. ja) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Na bank nie wpadną, jak wpadają to się Łukasz chwali tym do pół roku wcześniej nawet Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 wiem że to graniczy z cudem ale raczej nie odbiegajmy od tematu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 9 Marca 2008 Autor Share Napisano 9 Marca 2008 no dobra to wstępnie będą PioFer Chicken Katlej Heimdall DTM tez bedzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
august Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 (edytowane) witam rozumiem ze pod nazwa Giełda Terrarystyczna kryje sie mozlwosc zakupu wszystkiego co jest zwiazane z terrarium?? Edytowane 9 Marca 2008 przez august Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi