Chicken Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Oczywiście Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Postaram sie być, pociągiem przyjade i ok. 10 będę na giełdzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 czy ktoś jeszcze będze ?? będę miał na 80 % wszystkie tłustosze co mam na liscie i będe miał nasiona z aukcji które będzie można ewentualnie jeszcze kupic lub odebrać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 (edytowane) Szkoda ze BohemicaPlants nie przyjedzie ze swoja oferta bo chetnie bym cos kupil. Ale kto wie moze na 4/5 beda. Edytowane 25 Marca 2008 przez PioFer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Giełda za pare dni wiec tak zasugerowali się że będą PioFer Chicken będę na 99 % Katlej Heimdall Prawdopodobnie będzie -mmandi jak się uda gadałem z nim na pw -poll gadałem z nim na gadu i powidział jak będzie miał czas to moze wpadnie Jak ktoś jeszcze to pisać przydało by się wysłac zaproszenie do wszystkich z małopolski mmadi i poll możecie potwierdzić swoją obecność ?? Aha i niech ktoś dołączy mape gdzie to dokładnie jest jak dojść z dworca kolejowego w tarnowie ja prawdopodobnie będę na dworcu Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez Chicken Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmandi Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 witam ja będe na chwile, pewnie dostarczyć roślinki umówionym osobą jak trafić od dworca PKP TU klub Gwiazda jest na rogu ulicy Kopernika i Nowy Świat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) a może powiesz o której godzinie ?? to jest dworzec autobusowy czy pociagów czyi pkp ?? Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez Chicken Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 @Chicken o ktorej bedziesz ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Nie wiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) będę ok 10-11 gdzie się spotkamy . Możecie mi napisać numery swoich komórek ?? będę miał na wymianę lub na sprzedaż Pinguicula x Weser Pinguicula gigantea 'alba' x Pinguicula moctezumae Pinguicula Tina Drosera spatulata Drosera hamiltonii Drosera pulchella x nitidula Drosera occidentalis Oraz nasiona drosera anglica drosera intermedi Drosera coccicaulis klon 2 Większosć z roślin to sadzonki podajcie numery komórek mi na pw Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez Chicken Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Troszke fotek ode mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi