PioFer Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Byłem zobaczyłm wróciłem . Mała giełda ale jakos się stało że sie minelismy . Z mmadi sie widziałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Szkoda ze sie minelismy bo mialem ochote cos kupic od Ciebie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Ładnie, jedynie zdjęcia wstawione jakoś bez pomyślunku, nie wiem czy kogokolwiek interesuja kliszówki w kartoniku, ale i tak chwała Ci PioFer że pozmniejszałeś zdjęcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) Jak widać po zdjęciach wybór Roślin Owadożernych był po prostu nieziemski ! Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez Grzesieklu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi