Mati Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Zdjęcie 3 Dionaea red dragon, red green i chyba all red Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 supe . Powiedz mi jak rozmnażasz madagascarenie i muchołówki ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Ładne rośliny ... Byle do wiosny ... Wtedy rośliny pięknie ruszą ... BTW. Nie lubie przekręcać głowy przy co drugim zdjęciu ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Hodowla nie jest bardzo duza, ale rosliny sa bardzo ladne. Serio, bardzo mi sie podobaja! Respekt. Bardzo mnie impomuje jak duzo jest tych rosiczek madascariensis. Podobno nie sa tak latwe w hodowli. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati Napisano 7 Marca 2008 Autor Share Napisano 7 Marca 2008 Chicken z liści i z pędów kwiatów a madagsacarenis także z nasion. Zdjęcia są z tamtego roku jak będę mail nowe na pewno się pochwale. Co do hodowli madagasarenis hm to była moja pierwsza roślina, została zjedzona i nic z niej nie zostało ale nie wyrzucałem doniczki i dalej podlewałem. I tak później na wiosnę dokładnie 2 lata temu wyrosła na nowo bo korzeni były nie tknięte ale teraz ja cos dopadło. A w doniczce było kolo 10 sztuk teraz tez mam kolo 20 młodych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi