michcup Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Kupował ktoś z was jakieś nasiona na allegro?(jakiej były jakości) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoz52 Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Kupilem raz nasiona na allegro, z 30 czy 25 nasion wyrosło 2 ale małych rosiczek bylo dużo ale pousychaly (pewnie to moja wina) Kupiłem też drugi rodzaj Alba i mam jedną która doskonale rośnie, i jeszcze małe wychodzą, ale też powoli schną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Pierwszą roślinkę(Drosera Capensis) wyhodowałem z nasion z Allegro. Z 10 wyrosło 4. Poczytaj opinie o sprzedającym to dowiesz się czy warto kupić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 jesli chodzi o rosiczki to mozna raczej brac nasiona z allegro jesli zas chodzi o nasiona dzbanecznikow czy mucholowek ja bym nie bral bo watpie ze dostanie sie to co sprzedają nie mówiąc już o tym że prócz rosiczek (z wyjatkami) wszystkie inne owadozery ciezko kilkuja i bardzo wolno rosna od nasionka. Pierwsza zasada jesli jestes poczatkującym, nie kupuj nasion a rosliny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Kiedyś kupiłem all red i nic nie wyrosło . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 jesli chodzi o rosiczki to mozna raczej brac nasiona z allegro jesli zas chodzi o nasiona dzbanecznikow czy mucholowek ja bym nie bral bo watpie ze dostanie sie to co sprzedają nie mówiąc już o tym że prócz rosiczek (z wyjatkami) wszystkie inne owadozery ciezko kilkuja i bardzo wolno rosna od nasionka. a z bohemica na allegro mozna zaufać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Jeśli chodzi o jakość, to to są te same nasiona/rośliny co w sklepie, czyli raczej tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobik13 Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Zawsze kupuję nasionka na allegro i póki co jestem zadowolony. Kupuję nasionka z 'nowych aukcji' i kiełkują w 70-80% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 27 Marca 2008 Autor Share Napisano 27 Marca 2008 Właśnie przed chwilą wysiałem nasiona zobacze co wyrośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin959 Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Ja polecam na allegro użytkownika chicken_tomek poniewasz wysyła zawsze więcej nasion i są to świeże nasionka . Nie wiem czy to nie jest jeden z użytkowników forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Dzięki za polecenie . Staram się każdemu wysyłać wiecej żeby wykiełkowało tyle nasion ile ma wykiełkować i staram sie by każdy był zadowolony . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi