Dominik Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Pułapki mojej muchołówki dziwnie się zamykają. Otóż wygląda to tak jakby jedna część pułapki zamknęła się, a druga pozostała tej samej pozycji (zdjęcie). Większość pułapek zamyka się właśnie w ten sposób. Czym to może być spowodowane? Kiedyś miałem inną muchołówkę i coś takiego się nie zdarzało. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Chyba masz jakiegoś mutanta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyOwad Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Spoko!Mi się to też przydarzyło .Po prostu pułapki mogły zostać trochę pogniecione.Wszystko jest OK . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brayan Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 U mnie sie zdarzyło podobnie i to chyba nawet samoczynnie, gdyż ani się nie bawiłem w zamykanie ani żaden owad mógł tego zrobić (chyba że mi coś umknęło) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi