Skocz do zawartości

Spotkanie W Rzeszowie

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas mojej rozmowy z Maleństwem padła propozycja zorganizowania spotkania hodowców w Rzeszowie. Myślę że Kwiecień powinien wszystkim odpowiadać, pytanie tylko czy to będzie sobota czy niedziela.

Osoby mieszkające w Rzeszowie prosiłbym o znalezienie jakiegoś lokalu(pizzeria itp.) gdzie moglibyśmy się wszyscy spotkać. Najlepiej gdzieś blisko dworca Pkp.

Osoby zainteresowane proszę o potwierdzenie udziału poniżej.

Wszystkich chętnych zapraszamy :)

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Jak na razie zapowiedzieli się:

- Maleństwo

- Ja (Grzesieklu)

- Maciej świderski

- mat 123

Myślę że na większą liczbę chętnych nie ma co liczyć. Podkarpacie- Owadożerne pustkowie... :(

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro tak ładnie zapraszacie, to ja byłabym chętna. W sumie interesuje się owadożernymi od niedawna, ale może dzięki temu spotkaniu dowiem się czegoś interesującego:) Jak bedę miała czas, to się na to piszę :)

Edytowane przez biedronkaoo7
Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak nic się nie wydarzy to oczywiście będe, ale odpowiada mi raczej tylko sobota.

Jak na moje oko możnaby się spotkać w McDonaldzie, pizzerii "skorpion", albo w Reducie (centrum handlowe, mają tam czasami owadożerki)

Nie wiem czy to jest (jak dla was) blisko dworca, ale jest jedzonko :)

I zwykle chodze na taki...chór, więc najlepiej by było jakby to spotkanie było po godz. 12.00, ale jak nie, to coś wymyśle :)

Edytowane przez gryzon
Odnośnik do odpowiedzi

Ps. Biedronko...Czy naprawde sądzisz, że są rośliny ROŚLINOŻERNE??? bo z Twojej odpowiedzi wynika, że tak :P

("...w sumie interesuje się roślinożernymi...")

Oj, oj ale gafa :P Tak to jest jak się drugi raz nie przeczyta co się napisało :D

Zresztą kto tam wie, może jeszcze ktoś odkryje takie ROŚLINKI ROŚLINOŻERNE :D Wszystko przede mną ;)

Mi wszystkie opcje miejsca spotkania pasują oprócz tego Mc..., pizzeria Skorpion jak dla mnie najlepiej i najbliżej, tylko wątpie, że ludzie tam trafią :D

Odnośnik do odpowiedzi

Pizzeria to dobre miejsce.

Chodzi nam o to żebyśmy nie musieli iść z Maleństwem na drugi koniec Rzeszowa i szukać pozostałych. Wiec niech to będzie niedaleko stacji.

Nie zwróciłem uwagi na te "Rośliny roślinożerne":D

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre, dobre to miejsce, szkoda tylko, że znajduje się na Baranówce :) A nie wiem czy wszyscy bez problemu tam trafią. Dlatego lepiej wybrać inną pizzerię. Blisko dworca nie ma ich za dużo. Najlepiej to nie wiem Avanti może? Bo jak sądze w DaGrasso nie bedzie miejsca. Albo gdzieś na Rynku. Chyba każdy wie, gdzie jest Rynek :P Zresztą zawsze można podejśc po Was na stację i poźniej gdzieś iść, nie bedziecie musieli sami błądzić i nas szukać :)

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodze sie z przedmówczynią ze DaGrasso byłoby najlepsze.Blisko dworca i dobra pizza :D a co do terminu to możemy sie spotkac jak dla mnie w każdą niedziele albo sobote oprócz 6 kwietnia bo wtedy bede na giełdzie w Tarnowie :D a może by tak zrobic wspólne zamówienie z nepenti?? Moge sie tym zając tak jak ostatnio tylko musze byc chetni :)

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodze sie z przedmówczynią ze DaGrasso byłoby najlepsze.Blisko dworca i dobra pizza :D

W DaGrasso może nie być miejsca, bo dość często lokal jest zapchany (zwłaszcza w weekend), a poza tym nie ma tam za bardzo miejsca dla większej liczby osób, max 4 os. Dlatego też proponuje Avanti, jest zaraz obok, a miejsca pod dostakiem. Zawsze można się też przejść trochę dalej, myślę że nikomu to nie zaszkodzi. Jak się umówimy na dworcu to możemy nawet jechać na drugi koniec miasta ;) Lokal to chyba najmniejszy problem :)

a co do terminu to możemy sie spotkac jak dla mnie w każdą niedziele albo sobote oprócz 6 kwietnia bo wtedy bede na giełdzie w Tarnowie :D

Co do terminu to 6. faktycznie nie pasuje, bo do Tarnowa się też wybieram. Myślę, że po 6. byłoby ok :)

a może by tak zrobic wspólne zamówienie z nepenti?? Moge sie tym zając tak jak ostatnio tylko musze byc chetni :)

Ja się na to nie pisze. Tydzien temu już kupiłam trochę, a muszę mieć jeszcze kasę na Tarnów :D

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.