matt321 Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 No dobra ale co z zamówieniem z nepenti ??? Czy da sie go tak szybko zrealizowac?? Biedronka co zamawiałaś ostatnio i po ilu dniach od wysłania kasy przyszła Ci paczka?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 No dobra ale co z zamówieniem z nepenti ??? Czy da sie go tak szybko zrealizowac?? Biedronka co zamawiałaś ostatnio i po ilu dniach od wysłania kasy przyszła Ci paczka?? Zamawiałam przez allegro no ale z Biohemica. Zamówiłam muchołówkę i rosiczkę. Po zakupie na aukcji przyszła mi wiadomość, że od piątku do niedzieli pakują, a wysyłaja tylko w poniedziałki i wtorki, a ja zamówiłam akurat w pon. wiec wiedziałam, że przyjdzie dopiero za tydzień. Po tygodniu w środę napisali mi, że wysłali. W piątek raniutko przesyłka była u mnie Myślę, że doszłaby szybciej, ale to bylo przed świętami zaraz. W takim razie Spotkanie odbędzie się 13 kwietnia, godzinę ustalimy parę dni wcześniej. Spotykamy się wszyscy na dworcu Pkp. Mi pasuje jak narazie. Będe raczej na pewno, chyba że mi z czymś na studiach wyskoczą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Razem z Maleństwem zamawiamy rośliny i akcesoria . Będzie je można odebrać na spotkaniu w Rzeszowie. Jeśli ktoś chce to może się dołączyć. Trzeba się szybko zdecydować. Zamawiamy wszystko u Alberciarza. Oferta jest tu: http://rosliny-owadozerne.pl/forum/Rozne-R...oria-t7510.html Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez Grzesieklu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 a może ktoś wpadnie na giełde w tarnowie moze ty matt ?? bo coś ostatnio gadaliśmy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Ja wpadnę na tą giełde, zobacze co tam macie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt321 Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Ja Chicken napewno wpadne takiej okazji nie można przegapic a co do spotkania to ja bede na 100% tak jak pisałem ale nie bede oragnizował tego wspólnego zamówienia bo nie mam ogólnie czasu może Grzesieklu zrobi?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 no to wejdźcie tu http://rosliny-owadozerne.pl/forum/index.p...amp;#entry68676 i potwierdźcie swoją obecność i ustalmy godzine Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Szkoda że Nwankwo nie jedzie bo na przelewy ni mam czasu, a tak bym sobie coś kupiła Jeśli chodzi o lokal to ja dalej jestem za skorpionem. Jest tam dobre jedzonko i duuużo miejsca, a co do dojazdu to u mnie w aucie też może się znajdą z 2 miejsca o ile cuś nie wypadnie albo ktuś nie pojedzie jeszcze ze mną P.s. ma ktoś jakieś roślinki na sprzedaz z tych co jadą do Rzeszowa??? Jeśli tak prosze PW! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Jeśli chodzi o lokal to ja dalej jestem za skorpionem. Jest tam dobre jedzonko i duuużo miejsca, a co do dojazdu to u mnie w aucie też może się znajdą z 2 miejsca o ile cuś nie wypadnie albo ktuś nie pojedzie jeszcze ze mną Skorpion to jak dla mnie najlepsza pizzeria w mieście, jednak nie zapominaj, ze spotkanie jest w niedzielę, a wątpie żeby w tym czasie było tam jeszcze wolne miejsce, szczególnie dla tylu osób. Poza tym, musielibyśmy z dworca przywozić ludzi na Baranówkę, a poźniej z powrotem odwozić na dworzec. Wiem, że to nie problem, ale na pewno jakies utrudnienie, które zajmie nam trochę czasu. Może nasi "goście" wypowiedzą się, która wersja im się bardziej podoba?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) Mi odpowiada tam gdzie jest dobra pizza, piwo i żeby nie było daleko od dworca. Na pieszą wycieczkę po Rzeszowie wybiorę się kiedy indziej. "Nasi goście"- jak to fajnie brzmi! Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez Grzesieklu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Spotkanie odbędzie się w następną niedziele, tj. 13 kwietnia. Spotykamy się na dworcu pkp o godzinie 11:00. Następnie "procesją " udamy się do pizzerii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 II Spotkanie Uprawców Roślin "Roślinożernych" ;] w Rzeszowie odbylo się 13 kwietnia 2008 roku. Uczestnicy: Biedronka, Maleństwo, MaciejŚwiderski i Grzesieklu. Reszto ludzi: czytajcie i żałujcie, ze Was tam nie było. Spotkaliśmy się w budynku dworca o godzinie 11:00. My, czyli Biedronka, Grzesieklu i ja. MaciejŚwiderski przez jakieś 10 minut unikał naszego wzroku i udawał, że nas nie słyszy ;] W końcu brutalnie przerwaliśmy mu rozmowę przez telefon i poszliśmy coś zjeść. Wszystko (słownie: wszystko) było czynne od 12. Nie chciało nam się czekać, więc ruszyliśmy za Biedronką na polowanie. Znaleźliśmy pizzerię z dzbanecznikami Zjedliśmy cośtam, porobiliśmy kilka zdjęć i zaczęło nam się nudzić. Poszlismy więc nad Wisłok. Tam pełno moczykijów z wędkami przypominającymi tyczki do skakania. Po kolejnej sesji zdjęciowej ;] i rozmowie z profesorką Macieja od gramatyki opisowej czy innego paskudztwa nastąpiło pierwsze starcie Macieja z ludźmi w stanie wskazującym na spożycie dużych ilości przed południem. Drugie nastąpiło na dworcu... Nie wiem, może on ma w sobie jakieś magnesy czy cuś... Po sesji zdjęciowej moich paznokci udaliśmy się do domów Konec. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Wedle umowy z Maleństwem moim zadaniem jest dodanie zdjęć, więc oglądajcie: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Kolejne zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Dzieła Maleństwa- wykonane specjalnie na spotkanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi