KaxxL Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 (edytowane) Witam Zimowalem mucholowke ale zapomnialem jej podlewac ... Chyba ze 3 miechy jej nie podlewalem albo i wiecej Da sie ja uratowac? Po zatym warunki miala swietne temp tak 8stopni, nie byla w calkowitych ciemnosciach bo w piwnicy z jednym oknem, wilgotnosc tez chyba . Przed zimowanie byla w doskonalej kondycji Tak ja ratuje. Woda - nie odrazu powodz ale ziemia jest wilgotna i na spodnie kapke wody Swiatlo - doswietlam ja lampka Dajecie jakies szanse czy nie? Moze sie uda skoro zamarzniete sie odratowuja Edytowane 24 Marca 2008 przez KaxxL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Jeśli wyschła na wiór to nic jej nie pomoże, a zapewne tak wyschła. Przykro mi, ale wg mnie będziesz sobie musiał kupić nową muchołówkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaxxL Napisano 24 Marca 2008 Autor Share Napisano 24 Marca 2008 ((((( Narazie o nia powalcze, mam nadzieje ze sie uda. Tak wyschla prawie na wior mozna powiedziec za na wior Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 No to już nie masz co ratować, nie odrośnie Ci jeśli bulwa nie żyje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 A czy martwa bulwa pachnie na las? Bo ja mialem taki sam problem, ale jak odkopalem bulwe, to jeszcze byla dosc twarda i pachniala na jakis mech czy cos, czego w jesie jest duzo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaxxL Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 tak pachnie jak las Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyOwad Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 To dobrze,jeśli jest jeszcze twardawa to jest jakieś 30%-40%,że ją uratujesz . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi