RobinCook Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 I ja mogę się pochwalić muchołówkami z mutacją, a raczej dwoma mutacjami Ciekaw jestem jaki czynnik to spowodował. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Jak dla mnie na 2 fotkce to nie jest mutacja bo u mnie po zimie cześto występuje u muchołówek ale jeśli chodzi o muchołówki to ja niebardzo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobinCook Napisano 26 Marca 2008 Autor Share Napisano 26 Marca 2008 Jeśli chodzi o muchołówki i rosiczki to ja też nie bardzo...ale zaczynam rozwijać wiedzę w kierunku dzbaneczników:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Tą druga mała ilość światła, identyczne pułapeczki ma ktoś kto pozwolił teraz kwitnąć muchołówce przy naturalnym świetle. Pierwsza wygląda jakby ją coś nadgryzło. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Standard ,to nie są mutacje tylko złe warunki hodowli. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi