Lukasz_Nepenti Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 "Czy jest dołączona do muchołówki instrukcja hodowli rosiczki?" jakie ten Pan mogl miec intencje? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Haha Pewnie dla niego to wszystko jedno Ostatnio w Komputer Świat było mario i pisało o rosiczkach wychodzących z komina... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Hehehehe dobre dobre To ja też pamętam tekst "Chcicał bym zapłacić za rosiczkę trawiastą" i kto trafi o jaką chodzi ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 do mnie kiedyśktoś napisał na gady "Czy ma pan rosiczke z płapkami które się zamukają tak fajnie " Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 "Czy jest dołączona do muchołówki instrukcja hodowli rosiczki?" Pan chciał gratis instrukcje do rosiczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoz52 Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Wystawiałem płytę główną na allegro i dostałem maila: "Czy na tej płycie jest zainstalowy windows XP?" :P :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 do mnie kiedyśktoś napisał na gady "Czy ma pan rosiczke z płapkami które się zamukają tak fajnie " Moze ktoś nie wiedział lub początkujący hodowca ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Mozilla albo Firefox Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
august Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 śmiejcie się z ludzi którzy są nie doinformowani,a co ja mam powiedzieć,że jak jadę na rowerze to się cieszę,że mi się kółka kręcą... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 BartoszW - widać nie doinformowany jesteś bo jest cos takiego jak Mozilla i Mozilla Firefox. Wiec mysle ze chodzi o to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 wiem ale tam nie pisze Mozlla i mozilla firefox Tylko Mozilla i Firefox wiem że to dwie różne przeglądarki ale śmiesznie to wygląda ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 W takich przypadkach to nie jest niedoinformowanie - to głupota. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 (edytowane) Wow! Sami geniusze którzy się na wszystkim znają PODZIWIAM WAS ! Ilu z was ma początku nie widziało różnicy między Rosiczką a muchówką? Przyznajcie się... JA SIę PRZYZNAJE Edytowane 28 Marca 2008 przez Grzesieklu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 W takich przypadkach to nie jest niedoinformowanie - to głupota. A w takich przypadkach to nie jest rozsądek - to chamstwo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi