jkwiatek Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) W Warszawie 19.04.2008 odbędzie sie spotkanie hodowców roślin owadożernych. Miejsce - Park łazienkowski i Ogród botaniczny UW Godzina: 11.00 Piszcie co Wam pasuje i jak Lista userow którzy sie pojawia (maja zamiar albo chec, to bedzie wiadomo jeszcze do spotkania co i jak ) paulo09 marcinS koma Cephalotus Serbia jkwiatek zapomniałem o kimś ? ZAPRASZAM wszystkich serdecznie na spotkanie. Pisac kto jeszcze wpada Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 a co takiego będzie na tym spotkaniu sie działo?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 W Warszawie 04.12.2008 odbędzie sie spotkanie hodowców roślin owadożernych. O to ciekawa data :-) Prawie Mikołajki:P Ja do 19 mam zajętą sobotę (12 kwietnia) więc południe troszkę nie bardzo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Ja do 19 mam zajętą sobotę (12 kwietnia) więc południe troszkę nie bardzo. No wiec wlasnie mowie ze do dogadania. a co takiego będzie na tym spotkaniu sie działo?? jedzenie i picie do nieprzytomnego za freee A tak serio to rozmowy na temat roslin i inne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbia Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Jeśli o mnie chodzi, to lepiej mnie nie liczyć. Może wpadnę na chwilę jak znajdę czas, ale o to będzie ciężko, bo mam napięty kalendarz. Tym bardziej, że wtedy jest Mototarg, na który się wybieram. Nie samymi owadożerami przecież człowiek żyje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 No wiec właśnie piszcie również jaki termin jak cos Wam pasuje Termin jak cos to 19 moze byc bo wiecej osob widze ma czas Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 ja jestem chetny na spotkanie! tylko jeszcze nie wiem czy bede w te dni w Warszawie. mozliwe ze bede musial pomoc ojcu w pracy (wszyscy wymieniaja opony na letnie, wyrobic sie nie można) albo pojade na mazury na torfowisko z kołem biologów. Jeszcze nie wiem w który weekend bedzie wyjazd. Jeśli te dwie sprawy mi nie przeszkodza to na pewno przyjde. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 3 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) A wiec termin na 19 przesunięty Wiec potwierdzać swój udział w spotkaniu Miejsce: Park łazienkowski i Ogród botaniczny UW Pasuje Wam ? Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 ja moze tez sie pojawie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 A wiec termin na 19 przesunięty 19-ta 12 czy 12-ta 19 tego ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 19.04.2008 o godz 11-12 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Zróbcie jeszcze 4 Września Wtedy pojawię się na 200% bo będę znów w Warszawie (jkwiatek wie ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) Odświeżę temat bo niektórzy nie widzieli a sa z wawki. Prosze potwierdzać swoje przybycie na 19 kwietnia Zróbcie jeszcze 4 Września smile.gif Wtedy pojawię się na 200% bo będę znów w Warszawie (jkwiatek wie tongue.gif ) Wie wie ale jak by Ci dali na 6 (sobota) to by lepiej bylo ;/ bo tak w czwartek troszke lipa. Sie zobaczy we wrzesniu Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam , a z tych którzy będą na spotkaniu ktoś by miał np. małe sadzonki D.M. All red albo obojętnie jakiej innej D.M poza Red-green i Red Dragon Tylko że interesowały by mnie małe roślinki tak do 10 zł bo nie mam za dużo kaski akurat do przeznaczenia na rosliny Pozdrawiam! Ewentualnie jakies rosiczki też by mogły być Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez Gawien Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 17 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) Przypominam o spotkaniu w sobotę. Prosze potwierdzać swoje przybycie. Zapraszam wszystkich Godzina 11,00 Miejsce: Park łazienkowski i Ogród botaniczny UW 19.04.2008 Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi