MarcinS Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 potwierdzam swoja obecnosc mam sugestie: umowmy sie w jakims konkretnym miejscu, np przed wejsciem do ogrodu bo inaczej sie nie znajdziemy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 17 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Ja na spotkanie proponuje METRO CENTRUM ponieważ każdy dojedzie i razem pojedziemy dalej. Pisać co i jak Ja jutro pewnie tylko na chwilkę zajrzę na kompa wiec jak cos to ze mna kontakt kom Większość ma ale jak nie to 668970314 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Mam nadzieję, że jeszcze przeczytają to odpowiednie osoby. Żeby nie błądzić po Warszawie, spotkamy się razem ok godziny 11. Przy głównym wejściu do Ogrodu Botanicznego przy Łazienkach. Myślę, że się zobaczymy. Jakby co daję jeszcze swój numer, który w odpowiednim czasie skasuję. 692 11 25 06. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 mamy jakiś plan awaryjny gdyby padał deszcz? http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x=18&...r=&ikonka=1 pogoda na jutro dla Warszawy, caly dzien deszczu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 18 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2008 A wiec jutro sie spotykamy przed ogrodem botanicznym ok 11 Zapraszam Wszystkich Jak cos to kom - wyżej w poście do mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Dziękuje tym którzy się stawili. Było całkiem nawet dydaktycznie. Zamykam temat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi