Kiep Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Hej !! Gdzies usłyszałem że zarodniki których jeszcze niewidac a na wszelki wypadek mozna sie ich pozbyc mianowicie : Pierwszy sposób to wrzucenie torfu na jakies 0,5h do piekarnika na jakies brytfannie...... Czy znacie może jeszcze jakies tego typu sposoby na pozbycie sie intruzów ? Pozdrawiam Kiep :: :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Można też Ale to wszystko na szkodniki... 15min w mikrofalówce 650W 8min 1000W Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez BartoszW Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 no cóż może nie pleśń ale robaki: można co miesiąć odrobaczać roślinki, czyli do 1l wody wlać 2 kropelki karate i podlać roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Member Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 @BartoszW Ale po terapii "mikrofalowej" i tak się pojawia pleśń.... nie od razu... Ale ja mam... I jak na razie zbieram ją patyczkiem z małym rzepem na końcu;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Zarodniki pleśni unoszą sie w powietrzu, widać ci cos przyleciało. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi