ziom567 Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam! Mam pytanie oto zdjęcia mojego hm nie wiem czy to można nazwać terrarium , wy ocenicie, ale zrobiłem to bo doniczki mi sie na parapecie nie mieściły a teraz taka pochmurna pogoda. Żarówkę mam świetlówkę 40 watową energooszczędną jak na zdjęciach. Te trzy wysadzone muchołówki czy dobrze z nimi wszytko? non stop muszą mieć wodę? Czy może je przykryć czymś przezroczystym z dziurkami? A tamte drugie trzy to są wysiane capensisy... Czy wszytko gra ? Proszę o opinie co jest nie tak. Zdjęcia: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Generalnie może być, ale na parapecie by im było zdecydowanie lepiej. Muchołówek broń Boże niczym nie przykrywaj. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom567 Napisano 3 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2008 W tym akwarium siedzą jak jest szarówka na dworze i słonko nie świeci a tak to są na parapecie ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom567 Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Sora ze post pod postem ale tak wyszło Moje pytanie - Czy te wysadzone muchołówki z liści maja mieć non stop wodę w podstawku?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Nie, podlewaj jak dorosłe i nie za dużo żeby sadzonki nie zgniły. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi