Dorian Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Mam pytanie;) rzadko która z moich rosiczek ma kropelki. Mam dość duuży parapet i chce tam hodować owadożery. W pokoju mam za mała wilgotność i moje roślinki nie dostają kropelek. Co mam zrobić?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Bzdura, masz co najwyżej za mało swiatła, musiałbys mieć wilgotność 10% żeby faktycznie od tego rosiczki traciły kropelki. Btw to nie jest temat do działu pub! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 To jakie powinienem miec oswietlenie?? azeby rosiczki dobrze się wybarwialy i zeby oswietlilo caly moj parapet? Wymiary to: 25cm x 155cm?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 A na jaką stronę świata wychodzi parapet? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Na wschodnia strone i nie ma za bardzo moziwosci przeniesienia na poludniowy parapet. Hmm i jeszcze troche sloneczko przyslania park:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capoeirista4 Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 To właśnie sam odpowiedziałeś sobie na pytanie czemu nie maja kropelek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 To co mam zrobic ze swoimi roslinkami:) chce zeby mialy jak najlepsze warunki i ladne kropelki:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Dużo masz tych rosic? Żeby dobrze oświetlić cały parapet potrzebowałbyś świetlówki T8 58W, ale jak nie stoją na całym parapecie to wystarczy mniejsza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Ja na twoim miejscu wyciął bym park, przecież roślina do życia musi mieć światło! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi