gotkot Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Czesio! Jesem Łukasz, Licealista z Wrocławia. Mam pomysł, ale czy się uda? 1 -------------- Do żeczy! Paradoks podrózy w czasie Proste i Treściwe. Problem? Tak i to spory: po pierwsze jestem w niejakim ZSB patrz "Zespół Szkół Budowlanych" czyli... Ludzie którzy palą, piją i myślą o tym kiedy by tu pójść na bibę przy broważe, jeśli sa chętni to na lekcji, nie chce się ludziom chodzić raz w tygodniu po lekcjach. A nawet jak się chce to jest 100 innych powodów by nieprzyjść, w pojedynkę tego nie zrobię. 2 ----------- Jest sprzęt, znajomy zajmie sie muzyką, kolega nr2 zajmie sie reżyserką II ja reżyserka I i montażem. w mojej szkole sa setki którzy mnie popierają, wspierają tylko 3/4 osoby na krzyż w tym nauczeycielka i Dyrektor ds. Edukacji. z 14 osób mamy niecałe 5 czyli Stoimy w miejscu!. Nie mamy "Prawdziwego" Scenariusza jedynie tekst co, kto, kiedy wypowiada. I listę Najpotrzebniejszych rekwizytów. Brak scenopisu, opisów bohaterów, cech charakteru itd...(ale w wolnym czasie się zrobi) No i Porządnej kamery Np JVC+mikrofon z takim pudełkiem w którym się dźwięk nagrywa. 3 ----------- Jezeli ktoś jest zainteresowany(a) proszę o napisanie do gotkot@poczta.onet.pl z prośbą o wysłanie tego Protoplasty mojego scenariusza opinię i pomoc jaką chcesz mi zaoferować, odpowiem, dodam załzcnikw posatci ów tekstu. 4 ----------- O czym to? Podróże w tzw. Czwartm wymiarze czyli w Czasie i Przestrzeni. Na podstawie opowiadania ( autora nie pamiętam ). niejaki "agent temporalny" musi zwebowac do swojej "agencji" swojego nastepce którym Paradkosalnie jest on sam. Dla mnie ABSTRAKCJA ale warto mieć ambicje i pomysły. 5 --------- Kretyn!- powie wielu Smieją się -Ej! Szpilberk dostałes oscara!. Nie niedostałem, i nie dostanę. Bo co?! Bo nie mam kasy?! Bo Jestem Licealistą? A może dla tego że się boją ? Tak cięzko ruszyć sie poswiecić 1 godzinę w tygodniu? Nie wiem może to taki wysiłek jak dla Maratończyka? Poświęcisz tą godzinę i zginiesz! 6 -------- Zatem: ( przepraszam ale jestem juz zły) Do cholery! Jak mi ktoś nie pomoże to nie zrobię czegoś co pomoże mi spęnić część moich marzeń, utracę w nie wiarę, i możliwości na zapewnenie własnej przyszłości. Poprostu szlag trafi moje zainteresowania i prawdopodobnie niedługo utracę też wiarę w dobrych ludzi! Dam głowę uciąć że jeśli chcesz coś zrobić, coś co spowoduje takie wewnętrzen spełnienie będziesz robić wszystko aby dokonać żeczy o którą walczysz! Prawdopodobnie będziesz diałać, działaśz bądź działałeś(aś) tak jak ja! Założę się że wtakiej sytuacji zrobisz wszytsko aby osiągnąć swój cel. Zainteresowany (a) Czekam! 7 ------- Wszytkie ważne dane nr gg 1788494 ( prosże powiedzieć że z "Centrum Reanimacji Kultury" bo zazwyczaj "obcych" blokuję) E-Mail Gotkot@poczta.onet.pl www: http://www.gotkot.fotosik.pl ======================== Pozdrawiam, mający resztki nadziei na sukces LOKI/Łukasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi