Skocz do zawartości

Głosowanie - Roślina Kwietnia 2008

Heimdall

Głosowanie - Roślina Kwietnia 2008  

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Oto ankieta na roślinę kwietnia 2008!

W ankiecie zostały podany nicki osób, które wystawiły fotki zgodne z regulaminem konkursu, z tego tematu.

Odrzucone fotki pochodzą od:

* gad2000

W razie wątpliwości zapraszam do przeczytania regulaminu konkursu, ew. napisania do mnie na ircu/gg

Przypominam, że głosowanie na siebie jest niedozwolone!

Zapraszam go głosowania, które trwa do końca kwietnia.

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy jest to odpowiedni temat, ale jesli nie to nic nie szkodzi, skasujcie go.

Mam jedno zastrzezenie co do zjdecia Hubu. Roslinka jest ladna i calkiem ladnie wyglada z tym meszkiem, ale widac ze jest intenzywnie doswietlana swiatlem z lampy, tak zeby ladniej wygladalo, a w regulaminie jest napisane ze

Nie można używać "wspomagaczy" (np. specjalnych lamp, czy programów do wyostrzania zdjęć)
;)

Co teraz?

Odnośnik do odpowiedzi

Tihcio chyba nie dokonca zrozumial o co chodzi albo to ja jestem taki tępy. Te wspomagacze, lampy itp nie mogą być użyte podczas wykonywania zdjęcia (przynajmniej ja tak to zrozumiałem). To nie to że roślinka nie może stać pod sztucznym światłem...Jeśli się myle to mnie poprawcie

Odnośnik do odpowiedzi

Co do oświetlenia to zamierzenie było takie by rośliny podczas fotografowania nie były doświetlane świetlówkami (lub inne źródło światła) uwypuklającymi barwy tylko światło naturalne więc jest problem bo tu widać ,że jest podświetlona. Szkoda ,że tylko nieliczni oglądają dokładnie fotki ,a potem dopiero komentują....

Edytowane przez paulo09
Odnośnik do odpowiedzi

Czepiacie się bo wygrywa. Mnie osobiście bardzo się fotka podoba.:)

Jeśli przeszła a nie jest zgodna z regulaminem to znaczy że ktoś nie dopełnił obowiązków.

Był na to czas wcześniej a teraz jest już za późno, głosowanie trwa...

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie :P Kto na mnie zagłosował?

Jam się nie chwaląc to uczynił a to dlatego że doceniam to iż ludzie nie mają samych muchołówke a wybierają też bardziej nieznane owadożery. Nie mówiąc już o tym że miałem okazje zobaczyć tą rośline pierwszy raz.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.