Alberciarz Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Serdecznie zapraszamy na wystawę Dni Orchidei i Tropikalnych epifitów, połączoną z bogatą ekspozycją roślin mięsożernych, która odbędzie się w sosnowieckim Egzotarium przy ul. Piłsudskiego 116, w dniach 18 - 20 kwietnia, w godzinach 10 - 18. Ceny biletów : 3 zł - normalny, 2 zł - ulgowy. Wystawie towarzyszyć będzie kiermasz roślin, rozmaitych akcesoriów i podłoży. Impreza zapowiada się bardzo atrakcyjnie, gdyż będzie można zobaczyć rzadkie, ciekawe rośliny pochodzące głównie z upraw pasjonatów i firm z całej Polski ! Ze strony roślin owadożernych przewidujemy wystawienie kilkudziesięciu interesujących gatunków, w ciekawych kompozycjach. Na kiermaszu na pewno będzie można poszerzyć swoją kolekcję o nowe gatunki owadożerów. Zapraszamy i pozdrawiamy serdecznie, Alberciarz i Nwankwo Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez Alberciarz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja będe a ktoś z was bedzie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Pojawię się bankowo, musze pooglądać tą małpke i zwierzatka inne Nie wiem tylko w który dzień Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja też na 95%. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja bym przyjechał te przemycane papugi zobaczyć i może kupić darlingtonie jak będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 16 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Będą darlingtonie Co do papug to nie słyszałem żeby były spoza legalnych źródeł Ale postaram sie to obadać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 W teleexpressie i TVP1 w informacjach było, że Ukraińczyk nielegalnie przewoził ileś tam gatunków rzadkich papug I powiedziane było, że są teraz w Sosnowieckim egzotarium, po za tym zdjęcia były, a kilka razy tam byłem i wiem jak tam jest. No to jak darlingtonie będą to się pojawie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek93 Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Dodajcie jakieś fotki z wystawy, jestem bardzo ciekawy jak było. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi