pawefff Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 ds otuż tak chodzi mi o to iż mój dzbanecznik nagle ni z tąd ni z owat zaczol usychac ale nie na lisciach tylko na "pieniu" i teraz nie wiem co sie stalo i jak temu zapobiec jesli wogóle da sie zapobiec pozdrawiam i prosze o odpowiedzi :: :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 To raczej normalne ze starsze częsci łodygi podsychają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawefff Napisano 16 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2008 tak myslisz ja mysle że on mi powoli usycha ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Nie znam sie na dzbanecznikach, ale myśle że warto wstawić fotke ... Trudno cokolwiek powiedzieć skoro sie tego nie widzi ... Fotka w takich przypadkach jest bardzo pomocna ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quintessence Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 daj fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawefff Napisano 19 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2008 prosze oto i fota a i zeby nie było ja tą roslinke jeszce podsypałem ziemia wiec pod ziemia jeszce jest spory kawałek tego uschnietego wiec moze teraz ktos mi powiedziec co z nim nie tak ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Wg mnie całkiem normalnie to wygląda, u mnie wszystkie dzbaneczniki którym poschły dolne liście maja i poschnięte łodygi i w niczym im to nie przeszkadza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 No to właściwie normalne, dół traci liście i lekko drewnieje. Ale uważaj bo jak jest np. przesuszony też najpierw schną dolne.Jeśli górne nie tracą jędrności i nie robią się pomarszczone to wszystko raczej ok. Pokaż zdjęcie obejmujące więcej rośliny może. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciejświderski Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Popieram Szamankę. Też nie widzę tu żadnych anomalii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawefff Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2008 dzieki wam wszystkim bardzo mnie uspokoiscie ale dla pewnosci dodam jeszce fote mojej calej rosliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Bardzo ładna roślina, nie ma co się martwić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciejświderski Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 tak jest - roślinka bardzo ladna, choc moim zdaniem moglaby miec troszke wiecej światełka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawefff Napisano 22 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2008 hehh ona ma swiatło tylko ze ja tą fote robiłem gdzies o 18 :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi